Omgivet af vand
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Stege
Lille strandhus til 2 personer i Stege, i første række til én af Møn's bedste badestrande ved Ulvshale, som ligger bare 25 m fra boligen. Huset er placeret på en dejlig lang naturgrund. Emne nr. 034-1036.
Byen Stege på øen Møn tilbyder en rolig og middelalderlig atmosfære og er også et godt udgangspunkt for ture.

Sommerhus Stege – Omgivet af vand

Byen Stege er med sine 3.800 indbyggere den største by på Møn. Den maleriske bykerne er omgivet af Stege Bugt og Stege Nor. En bro forbinder de to vande.

I Stege ligger Møn Museum, en bymur og en gammel kirke fra det 12. århundrede. Kirken er en rødstenskirke og blev bygget i første halvdel af 1200-taller af munkesten og i romantisk stil. Kirken blev i 1460-1525 udvidet i gotisk stil. I koret findes kalkmalerier fra 1400-tallet.

Fra byens tidligere fæstningsværk er der i dag kun en mølleport (Mølleporten) tilbage ved byens nordlige udgang. Grøften ved siden af indgangen var tidligere fyldt med vand. Byen blev i 1268 til købstad.

Den største shoppinggade i Stege er Storegade. Stege Festival finder sted i løbet af sommeren, som en del af tirsdagsmarkedet i juli og august.

Fra Stege bør man også tage en tur til den specielle jungle i Ulvshale på Nordmøn og selvfølgelig også den berømte Møns Klint med det tilhørende museum og den fantastiske skov Klinteskoven.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Stege

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Stege til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Stege på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Stege.

Lej sommerhus Stege

Hos os er udlejning af sommerhuse Stege nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stege eller den feriebolig Stege som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stege

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Stege. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.