Den nordlige ”næse” på Møn
Del
Vælg mellem 83 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ulvshale
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Ulvshale på den dejlige ø Møn, beliggende kun 250 m fra stranden på en dejlig stor naturgrund. De 50 m² boligareal er renoveret i 2010. Emne nr. 034-1023.
Vand, sand og jungle – det finder man i Ulvshale på Nordmøn, hvor sommerhusområdet er omgivet af et enestående naturlandskab.

Sommerhus Ulvshale - Den nordlige "næse" på Møn

Ulvshale er en halvø på den nordlige del af Møn. Landskabet består af enge, hede, strande, skove og mose. Stranden er lang og finkornet.

Den nærmeste by Stege, ligger 6 km væk. Mod sydøst ligger de berømte kridtklinter ”Møns Klint”, med tilhørende museum. Helt klart et besøg værd!

Junglen i Ulvshale er et naturfænomen, som kun findes ganske få steder i Danmark. Det er et område der er overladt helt til sig selv, hvor der kun opretholdes et par stier. Resultatet er en helt unik vegetation med sjældne træsorter. I skoven ligger et Naturcenter med information og her er mulighed for at købe mad. Området er perfekt for naturelskere.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Ulvshale

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Ulvshale? Så bestil familiens feriehus Ulvshale på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Ulvshale i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Ulvshale, der skal danne rammen om jeres ferie Ulvshale.

Lej sommerhus Ulvshale

Hos os er udlejning af sommerhuse Ulvshale nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ulvshale eller den feriebolig Ulvshale som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ulvshale

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ulvshale. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.