Ferieidyl på den hyggelige ø
Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer på Bogø
Pænt klassisk sommerhus til 4 personer på Bogø. Fra stuen og en af husets tre terrasser er der udsigt over vandet. Emne nr. 090-42482.
Bogø er idyllisk ø-ferie men uden besværet med at komme dertil. Bogø ligger nemlig smukt sammen med Danmarks dejlige, sydlige øer og med gode forbindelser til fastlandet via dæmninger og broer - men med en velbevaret, idyllisk færgerute fra øen til Stubbekøbing på Falster.

Sommerhus Bogø - Ferieidyl på den hyggelige ø

Den lille ø Bogø, der ligger tæt på Møn, består af hovedbyen Bogø, marker og skove. Fra Bogø kan man tage færgen til Falster eller køre til mini øen Farø, som er forbundet med motorvej til Sydsjælland og Nordfalster. Bogø er 7 km lang og 3 km bred. På denne flade ø er der kun 1.100 indbyggere.

Øen har et varieret landsskab med skovområder, traditionelle landsbyer og sommerhusområder.

I alt er der 119 jættestuer fra bondestenalderen på Møn og Bogø, heraf er 38 bevaret og beskyttet. Midt på øens findes det højeste punkt Bogø Mølle, en vindmølle som er blevet restaureret for at fungere som et museum.

En anden turistattraktion er den historiske bilfærge mellem Bogø og Stubbekøbing. Den gule træfærge ”Ida” er fra tiden før der blev bygget en motorvejsbro.

Fra Bogø har man nem adgang til nogle af de største attraktioner på Møn og Falster. Byen Stege på Møn med 3.800 indbyggere er omgivet af Stege Bugt og Stege Nor. En bro gør det muligt at krydse de to vandområder. I Stege findes Møn Museum, en bymur og en gammel kirke fra det 12. århundrede. Om sommeren afholdes Stege Festival, som er en del af markedet der finder sted hver tirsdag i juli og begyndelsen af august.

Man bør også besøge den specielle jungle i Ulvshale på Nordmøn, og selvfølgelig de berømte kridtklinter Møns Klint med det dertilhørende museum samt den fantastiske Klinteskoven.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bogø

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Bogø til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Bogø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Bogø for enhver pengepung, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Bogø, der sikrer jer en afslappet ferie Bogø.

Lej sommerhus Bogø

Hos os er udlejning af sommerhuse Bogø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bogø eller den feriebolig Bogø som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bogø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Bogø. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.