Godt udgangspunkt for udflugter
Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Askeby.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Askeby, et lille fristed på Vestmøn. Huset, som er nænsomt renoveret, ligger i gå afstand fra Fanefjord skov, via skoven kommer man til stranden. Emne nr. 034-6008.
Den lille by Askeby er omgivet af naturskønne områder på det vestlige Møn. Byen er et godt udgangspunkt for besøg til byen Stege, junglen ved Ulvshale og selvfølgelig Møns Klint.

Sommerhus Askeby - Godt udgangspunkt for udflugter

Askeby ligger på Vestmøn og er omgivet af Fanefjord, jættestuen Klekkenhøj, Fanefjord Skov og Marienborg Slotspark. Et naturskønt og fredeligt landskab, der garanterer en afslappende ferie.

Fra Askeby har man nem adgang til nogle af de største attraktioner på Møn, Bogø og Falster. Byen Stege på Møn med 3.800 indbyggere er omgivet af Stege Bugt og Stege Nor. En bro gør det muligt at krydse de to vandområder.

I Stege findes Møn Museum, en bymur og en gammel kirke fra det 12. århundrede. Om sommeren afholdes Stege Festival, som er en del af markedet der finder sted hver tirsdag i juli og begyndelsen af august.

Man bør også besøge den specielle jungle i Ulvshale på Nordmøn, og selvfølgelig de berømte kridtklinter Møns Klint med det dertilhørende museum samt den fantastiske Klinteskoven.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Askeby

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Askeby til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Askeby på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Askeby i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Askeby, der sikrer jer en afstressende ferie Askeby.

Lej sommerhus Askeby

Hos os er udlejning af sommerhuse Askeby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Askeby eller den feriebolig Askeby som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Askeby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Askeby. (Se reglerne).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.