Ferie tæt på fortiden
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Helt unik beliggende ferielejlighed til 6 personer i Klintholm Havn på Møn.
Helt unik beliggende ferielejlighed til 6 personer i Klintholm Havn på Møn, i absolut første række, med udsigt til vandet og havnen. Klintholm Havn byder på et skønt maritimt miljø, hvor man kan købe fisk af de lokale fiskere, eller prøve lykken selv fra kysterne. Dejlig sandstrand i gåafstand. Solnedgangen er helt fantastisk. Indkøb og restaurant ved havnen. Emne nr. 130-K30927.
Klintholm Havn er det sommerhusområde der ligger tættest på Møns Klint. Få hele den spændende historie om natur og dyreliv på GeoCenter Møns Klint, og besøg Liselund Slotspark hvor ”Den hvide Dame” af og til svæver over plænerne.

Sommerhus Klintholm Havn – Ferie tæt på fortiden

Klintholm Havn er et mindre og skønt beliggende sommerhusområde på den østlige del af Møn, og er det område der ligger tættest på Møns Klint. Det er også herfra man kan tage på sejltur for at nyde synet af de høje, hvide klinter ude fra havet.

Områdets største attraktion er GeoCenter Møns Klint, der er opført på toppen af klinten, ganske tæt ved havet. Ta’ med på en interaktiv rejse gennem mere end 70 millioner års historie og se hvordan naturen og dyrelivet har ændret sig.

Husk at tage gode sko på når I besøger centret – der er nemlig også mulighed for at tage på ekspedition med en af naturvejlederne. I kan f.eks. tage med til fossilstranden, tage på mountainbike ekspedition eller på ekspedition i trætoppene.

Det er også i denne ende af Møn at I finder den eventyrlige og romantiske Liselund Park. Den var oprindeligt en gave fra Møns daværende amtmand, Antoine de la Calmette, til sin hustru, Lisa. De to blev ikke så gamle, men nåede at få sønnen Charles.

Han nød livet uden tanke for hvad det kostede, men døde i en ung alder. Han efterlod sin hustru, Martha Sabine Mackeprang og godset med en enorm gæld, som hun ikke kunne betale. Det blev derfor solgt, men slotsfruen var åbenbart ikke færdig med Liselund.

I hvert fald siges det, at hun er ”Den hvide Dame”, som af og til ses svæve over plænerne i slotsparken. Det er ikke sikkert I møder hende, men under alle omstændigheder er den gamle park et besøg værd.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Klintholm Havn

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Klintholm Havn til den garanteret laveste pris? Så lej jeres feriehus Klintholm Havn på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Klintholm Havn.

Lej sommerhus Klintholm Havn

Hos os er udlejning af sommerhuse Klintholm Havn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Klintholm Havn eller den feriebolig Klintholm Havn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Klintholm Havn

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Klintholm Havn. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.