Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Emne nr.: 034-4011

Når du kigger efter et sommerhus, med plads til jeres kæledyr, er det oplagt at tage et kig på de mange muligheder her på hjemmesiden. Jo tidligere du begynder at søge, jo flere sommerhuse vil du have at vælge mellem.

Et sommerhus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I beslutter selvfølgelig suverænt, hvordan den skal bruges.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Østersøen ligger det fantastiske biosfærereservat Møn.

Tæt på Møn ligger også øerne Nyord og Bogø samt de lidt mindre øer Farø, Langø, Tærø og Lilleø. En tur til de små øer kan arrangeres fra havnen på Møn.

De fleste børn er fascineret af dinosaurer og på GeoCenter Møns Klint kan de lære mere om de afdøde kæmper og den danske forhistorie. Læring bliver til leg, når I kommer helt tæt på det danske landskab, øens formation og arkæologien.

Det indedørs museum "GeoCenter Møns Klint" tilbyder over 20 aktiviteter, workshops og interaktive udstillinger og spil, der skaber sjov, leg og læring på familiedagen.

På Møns nordvestlige spids går en lille bro til øen Nyord. Tag på en lille udflugt og nyd den romantiske atmosfære i den charmerende fiskerby.

På Møns nordvestlige spids kan man køre over broen til Nyord. Den hyggelige ø gemmer på de fineste gårde og små huse. Se også den ottekantede kirke og den lille havn.

Prisgaranti - sommerhus på møn med hund

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus på møn med hund

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus på møn med hund", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.