Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Emne nr.: 130-K30110

Når du har besluttet dig for, at den næste ferie skal være noget ud over det sædvanlige, er det oplagt at vælge et luksussommerhus med luksus indretning. Her er god plads til alle, og så får I jeres helt egen pool.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den naturskønne ø, Møn, ligger og putter sig mellem Sjælland og Falster.

Med en længde på 6 km og en højde på 128 m er Møns Klint Danmarks højeste klint. Området er et mekka for forskellige havfugle.

På Møns nordlige del kan I opleve den vildtvoksende skov i Ulvshale, der er en vaskeægte eventyrskov blot 6 kilometer fra Stege.

Liselund er en spændende attraktion, som den franske Antoine Bosc de Calmette lod bygge i det 18. århundrede som sommerresidens til sin hustru Lise. Det stråtækte slot og haverne er anlagt af Andreas Kirkerup, der var en af tidens mest prominente landskabsarkitekter.

Den ældste og mest imponerende gravhøj på Møn er Grønsalen tæt på Fanefjord Kirke. Den 100 x 10 meter store langdysse stammer fra år 3500 f.Kr. Et gammelt sagn fortæller desuden historien om Kong Grøn og hans dronning Fane, der skulle være stedt til hvile her.

Prisgaranti - luksus sommerhus på møn

Uanset hvilket luksussommerhus du beslutter dig for at, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det luksussommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus på møn

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus på møn", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.