Del
Vælg mellem 8 sommerhuse
Emne nr.: 034-4303

Når du vælger et sommerhus til 12 personer som udgangspunktet for ferien, er der god plads til, at 2-3 familier eller vennepar kan være der.

Et sommerhus er svaret, når det er en blanding af ferieoplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden jeres egen - og I beslutter naturligvis suverænt, hvad I vil bruge den på.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den naturskønne ø, Møn, ligger og putter sig mellem Sjælland og Falster.

Den enestående Møns Klint er en 128 meter høj klippevæg af kridt og samtidigt øens absolutte highlight. Flere danske landskabsmalere har haft netop disse klipper som motiv for sine malerier. Hvis I holder ferie på Møn, må I simpelthen ikke gå glip af dette smukke vidunder.

På Møns nordvestlige spids kan man køre over broen til Nyord. Den hyggelige ø gemmer på de fineste gårde og små huse. Se også den ottekantede kirke og den lille havn.

På Møns nordlige del kan I opleve den vildtvoksende skov i Ulvshale, der er en vaskeægte eventyrskov blot 6 kilometer fra Stege.

Udover en børnevenlig klatrevæg og Virtual Reality, har GeoCenter Møns Klint også sin egen 3D-biograf.

Prisgaranti - sommerhus møn 12 personer

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus møn 12 personer

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus møn 12 personer", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.