Flot natur, hygge og masser af tid til hinanden
Del
Vælg mellem 124 sommerhuse Destinationer under Ærø
Sommerhus til 4 personer i Ærøskøbing
Renoveret byhus til 4 personer tæt ved torvet i Ærøskøbing med hyggelig gårdhave og gammeldags charme. Opdag den dejlige ø Ærø og én af Danmarks bedst bevarede købstæder med brostens belagte stræder og bindingsværkshuse. Emne nr. 084-M70220.
Ærø er en af de dejlige ferieperler der findes i det idylliske Sydfynske Øhav. Der afgår færger til Ærø fra Fåborg, Svendborg og også fra Fynshav på Als. Vel fremme finder I charmerende byer, flot natur og tre dejlige sommerhusområder, der byder på hver deres ferieoplevelser.

Sommerhus Ærø – Flot natur, hygge og masser af tid til hinanden

Afstandene er dog ikke større end at man sagtens kan komme rundt til det hele. Et oplagt valg når flot natur, dejlige strande, idylliske byer, hygge og masser af tid til hinanden står øverst på ønskesedlen.

De tre sommerhusområder på Ærø er:

Ærøskøbing er Danmarks mindste købstad, og det er en sand fornøjelse at slentre gennem dens brostensbelagte gader. Der er en fin badestrand ved byen. Flaske-Peters samling af flaskeskibe og modeller af skibe er et must. Ærøskøbing er et fredeligt og idyllisk ferieområde i Det Sydfynske Øhav; perfekt til familier der søger fred, ro og hygge. Se sommerhuse i Ærøskøbing

Marstal er et dejligt og fredeligt sommerhusområde på den østlige del af Ærø. Stranden ved Eriks Hale, syd for byen, er en dejlig sandstrand. Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, men blev efterhånden en handelsby med en travl havn.

Søfarten har bevaret sin betydning, så der er stadig liv på havnen. Besøg også Marstal Søfartsmuseum og se flaskeskibe, modelskibe og meget mere. Området er ideelt til familier der har ro, hygge og masser af tid til hinanden øverst på ønskesedlen. Se sommerhuse i Marstal

Søby er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde på den vestlige del af Ærø, kun få kilometer fra den smukt beliggende Ærø Golf Klub. Der er fine strande i området. Omgivelserne er idylliske, og perfekte til gåture. Vester Mølle hæver sig over træerne ved Kunsthøjskolen, og fra Søby Volde, hvor der tidligere lå en borg, er der en fin udsigt ud over lokalområdet. Se sommerhuse i Søby

Ærø er fantastisk. Skøn natur, mange smukke ture. God ro.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Ærø

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Ærø til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Ærø på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Ærø.

Lej sommerhus Ærø

Hos os er udlejning af sommerhuse Ærø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ærø eller den feriebolig Ærø som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ærø

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Ærø. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.