Hygge og idyl i Det Sydfynske Øhav
Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Stenhus til 4 personer i Ærøskøbing
Renoveret stenhus til 4 personer beliggende i baghaven til hovedhuset (beboet af ejeren) kun 300 m fra havneområdet i den hyggelige by Ærøskøbing, som er én af Danmarks bedst bevarede købstæder. Emne nr. 084-M70263.
Ærøskøbing er det ene af de tre sommerhusområder der findes på Ærø. Byen er Danmarks mindste købstad, og det er en sand fornøjelse at slentre gennem dens brostensbelagte gader. Der er en fin badestrand ved byen.

Sommerhus Ærøskøbing – Hygge og idyl i Det Sydfynske Øhav

Ærøskøbing er et fredeligt og idyllisk ferieområde i Det Sydfynske Øhav; perfekt til familier der søger fred, ro og hygge.

Flaske-Peters samling af flaskeskibe og modeller af skibe er et must. Den findes i Ærøskøbings tidligere fattighus, som nu huser de mere end 1.700 flaskeskibe og 50 store modelskibe, som Peter Jacobsen byggede gennem hele sit liv. Samlingen rummer også et antal fine træskærearbejder af H.C. Pedersen, samt et større antal færgemalerier af Hans Schøsler-Pedersen.

På en bakketop ved byen opførte man i 1848 en hollandsk vindmølle, som blev brugt helt frem til 1957. Herfra er der en flot udsigt over Ærøskøbing, havet, og det åbne landskab omkring byen.

Nede på havnemolen støder I på en lille hvid bygning, der trækker tråde tilbage til Ærøskøbings mangeårige tilknytning til havet. Det er en lille hvid bygning, og på skiltet ved døren står "Kabys". Det gør der fordi bygningen fra 1810- til 1860 fungerede som kogested for de sejlskibe, der lagde til i havnen. Åben ild var forbudt ombord, så "Kogehuset" var den eneste mulighed besætningerne havde for at få varm mad. Huset blev renoveret i 2001, og tjener igen som madlavningssted; nu er det dog gæster i byens marina der benytter sig af det.

Perfekt til børnefamilier der søger ro og samtidige mange hyggelige små oplevelser. Ærøskøbing er en meget hyggelig lille by med et centrum der, på trods af sin størrelse, er ret livligt. Især i weekenderne hvor købmandsgården, som sælger dejlige lokale produkter, er åben. Flere hyggelige spisesteder indenfor cykelafstand, fine strande.

Ærøskøbing er en fantastisk by at holde ferie i. Det var en god oplevelse at være med "vægtermadammen" rundt i byen.

Rigtigt dejligt at befinde sig midt i Ærøskøbing. Giver en enestående mulighed for at fornemme en rigtig gammel Ærø købstad. Det er muligt at gå ud til stranden med de små badehuse ...ca 20 min. gang fra torvet i Ærøskøbing. Og så kan man købe dejlige italienske is både hos Aroma og cafeen på torvet !! Det er bestemt ikke så ringe!!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Ærøskøbing

Vil du være 110 procent sikker på at finde dit drømme sommerhus Ærøskøbing til den bedste pris? Så skal du booke jeres feriehus Ærøskøbing på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Ærøskøbing i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Ærøskøbing, der sikrer jer en hyggelig ferie Ærøskøbing.

Lej sommerhus Ærøskøbing

Hos os er udlejning af sommerhuse Ærøskøbing nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ærøskøbing eller den feriebolig Ærøskøbing som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ærøskøbing

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ærøskøbing. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de dejlige ferieperler der findes i det idylliske Sydfynske Øhav. Der afgår færger til Ærø fra Fåborg, Svendborg og også fra Fynshav på Als. Vel fremme finder I charmerende byer, flot natur og tre dejlige sommerhusområder, der byder på hver deres ferieoplevelser.
    Sommerhus til 4 personer i Ærøskøbing
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.