Tid til hinanden i charmerende havneby
Del
Vælg mellem 50 sommerhuse
Bindingsværkshus til 4 personer i Marstal
Charmerende bindingsværkshus med stråtag, til 4 personer tæt på Marstal, som er Ærø's største by med en lang maritim historie. Huset er oprindelig opført i 1743 og er løbende blevet renoveret, senest i 2004. Det ligger på en 137 m² naturgrund med en lille, lukket gårdhave. Emne nr. 090-40612.
Marstal er et dejligt og fredeligt sommerhusområde på den østlige del af Ærø. Stranden ved Eriks Hale, syd for byen, er en dejlig sandstrand. Området er ideelt til familier der har ro, hygge og masser af tid til hinanden øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Marstal – Tid til hinanden i charmerende havneby

Byen var oprindeligt et lille fiskerleje, men blev efterhånden en handelsby med en travl havn. Søfarten har bevaret sin betydning, så der er stadig liv på havnen. Besøg også Marstal Søfartsmuseum og se flaskeskibe, modelskibe og meget mere.

På Marstal Søfartsmuseum kan I se hundredevis af skibsmodeller, flaskeskibe, malerier, kahytter, skibsgrej og meget mere, der har med livet på havet at gøre. Det er imidlertid ikke det hele. Museet har nemlig også en fin samling af gamle dragter, fajance og flere malerisamlinger.
Udenfor ligger den gamle skonnert Bonavista, der førhen anløb byens havn.

Marstal Søfartsmuseum er et must se for både voksne og børn. Tre timer bruger man snildt der. Området er også dejligt til gåture, og så skal man heller ikke snyde sig selv for en tur til Ærøskøbing.

Super skønt sted. Hyggelig lille by. Dejligt område at gå ture i, specielt havneområdet er dejligt og museet er et besøg værd.

Dejlig by, flot og smuk natur, venlig stemning, fredeligt og roligt.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Marstal

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Marstal til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Marstal på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Marstal i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Marstal, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Marstal.

Lej sommerhus Marstal

Hos os er udlejning af sommerhuse Marstal nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Marstal eller den feriebolig Marstal som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Marstal

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Marstal. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de dejlige ferieperler der findes i det idylliske Sydfynske Øhav. Der afgår færger til Ærø fra Fåborg, Svendborg og også fra Fynshav på Als. Vel fremme finder I charmerende byer, flot natur og tre dejlige sommerhusområder, der byder på hver deres ferieoplevelser.
    Sommerhus til 4 personer i Ærøskøbing
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.