Fred og ro i idylliske omgivelser
Del
Vælg mellem 22 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Søby
Hyggeligt bondehus beliggende i naturskønne omgivelser i Skovby syd for Søby på den idylliske ø Ærø. Dejlig naturgrund omgivet af marker og med en vindbeskyttet terrasse. Emne nr. 084-M70402.
Søby er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde på den vestlige del af Ærø, kun få kilometer fra den smukt beliggende Ærø Golf Klub. Der er fine strande i området. Omgivelserne er idylliske, og perfekte til gåture.

Sommerhus Søby – Fred og ro i idylliske omgivelser

Vester Mølle hæver sig over træerne ved Kunsthøjskolen, og fra Søby Volde, hvor der tidligere lå en borg, er der en fin udsigt ud over lokalområdet. Flaske-Peters Samling i Ærøskøbing og Marstal Søfartsmuseum er oplagte udflugtsmål. Et godt valg når det først og fremmest er ro og flot natur I søger.

Søby Volde blev anlagt i 1100-tallet som værn mod tysk ekspansion i Østersøen. Der blev også opført en borg, men da den mistede sin betydning efter ca. 150 år gik den i forfald, og forsvandt med tiden helt. Voldene har imidlertid overlevet i fin stand, og de betagende omgivelser inviterer ligefrem til gåture.

Nord for voldene kan I se den flotte og meget velbevarede Vester Mølle, som blev opført helt tilbage i 1824. Den var i drift helt frem til 1980, og blev siden fredet. Stuehuset og laden huser nu Kunsthøjskolen på Ærø.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Søby

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Søby? Så bestil familiens feriehus Søby på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Søby.

Lej sommerhus Søby

Hos os er udlejning af sommerhuse Søby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Søby eller den feriebolig Søby som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Søby

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Søby. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Ærø

    Ærø er en af de dejlige ferieperler der findes i det idylliske Sydfynske Øhav. Der afgår færger til Ærø fra Fåborg, Svendborg og også fra Fynshav på Als. Vel fremme finder I charmerende byer, flot natur og tre dejlige sommerhusområder, der byder på hver deres ferieoplevelser.
    Sommerhus til 4 personer i Ærøskøbing
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.