9 rigtige: Falster er en sikker vinder
Del
Vælg mellem 1.084 sommerhuse Destinationer under Falster
Sommerhus til 6 personer på Falster
Velholdt sommerhus til 6 personer i Marielyst på Falster, løbende moderniseret, beliggende på en solrig grund i et roligt område - tæt på en af Danmarks bedste badestrande. Der findes såvel åben som overdækket terrasse samt udendørs pejs. Emne nr. 121-82-2125
Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.

Sommerhus Falster – 9 rigtige: Falster er en sikker vinder

Vælg mellem spændende og livlige områder med en super badestrand og masser af aktiviteter lige uden for døren, og områder hvor fred og ro, flot natur, frisk luft og rendyrket afslapning er de største attraktioner.

I den nordøstlige del af Falster, tæt ved Stubbekøbing, finder I det lille sommerhusområde Ore. Det er et stille og roligt sted med en fin sandstrand, gode muligheder for gå- og cykelture og mange muligheder for udflugter.

Elkenøre, der også er kendt som den mere stille og fredelige del af Marielyst, er et naturskønt område med en fin strand. Et fint valg når I gerne vil have nem adgang til de mange aktiviteter i Marielyst, uden at bo alt for tæt på dem.

Bøtø, Sildestrup, Idestrup, Væggerløse og Marielyst er spændende og livlige sommerhusområder, der henvender sig til aktive børnefamilier. I alle områderne får I super børnevenlig sandstrand og et væld af attraktioner, aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.

På den sydligste del af Falster ligger de to sidste sommerhusområder, Gedser og Gedesby. Der er fine muligheder for gåture i den flotte natur tæt ved havet. Begge områder er godt valg for alle der har fredelig familiehygge, flot natur og frisk luft øverst på ønskesedlen.

Tips til aktiviteter og oplevelser:

I Middelaldercentret i Nykøbing Falster afholdes der hver sommer turneringer, hvor riddere kæmper med hinanden for at vinde hæder og ære. Der skydes også med store katapulter. I den mere fredelige afdeling viser centret også hvordan en dansk landsby så ud i middelalderen; huse, skibe, husdyr og alt andet er, som det var for mange århundreder siden.

Golf & Fun Park ligger tæt på sommerhusområdet, og er meget mere end almindelig golf. Prøv f.eks. fodboldgolf og frisbeegolf – eller drøn rundt om fodboldgolfbanen på en Segway. For de mindre børn er elbilerne og de veje de må køre på en garanteret succes. Det samme gælder de radiostyrede biler og de bumper boats de kan prøve i et lille bassin.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Falster

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Falster til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Falster på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Falster i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde præcis det feriehus Falster, som sikrer jer en afstressende ferie Falster.

Lej sommerhus Falster

Hos os er udlejning af sommerhuse Falster nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Falster eller den feriebolig Falster som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Falster

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Falster. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Falster

 • Poolhus på Falster

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Falster. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 121-82-0294
 • Sommerhus Falster privat med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Falster privat med pool. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 090-68946
Vis alle artikler om Falster

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.