Skøn strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 945 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Sildestrup
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Sildestrup, med stor terrasse og en dejlig have. Det 60 m² store feriehus ligger kun 300 m fra den børnevenlige sandstrand i Marielyst. Emne nr. 130-K12359.
Sildestrup er beliggende på den østlige del af Falster, ved en særdeles børnevenlig sandstrand. Det er et spændende og livligt område med en perlerække af sjove aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Sildestrup – Skøn strand og masser af oplevelser

Hils f.eks. på Falsters krokodiller, tag på safari, rejs 700 år tilbage i tiden til middelalderen, eller smut en tur til Sydsjælland og besøg Gavnø Slot og BonBonLand. Sildestrup er et rigtig godt valg for børnefamilier som ønsker en super sandstrand og masser af aktiv feriehygge lige uden for døren.

Ikke mange ved det, men der lever faktisk krokodiller på Falster. Ikke bare én eller to, men samtlige 23 arter der findes i hele verden. De går heldigvis ikke frit omkring, men bor trygt og godt i Krokodille Zoo. Det er det eneste sted på hele kloden at alle arter findes under samme tag – sammen med slanger, skildpadder og andre krybdyr. Stedet er bestemt en udflugt værd.

På Lolland har de ingen krokodiller. Til gengæld har de giraffer, næsehorn, ulve, tigre, papegøjer og en masse andre eksotiske dyr som I kan opleve, når I tager til Knuthenborg Safaripark. Udover dyrene vil børnene elske de veludstyrede legepladser, og I kan hvile hovederne blandt de høje træer og de flotte haveanlæg med søer i parken.

I Middelaldercentret (Nykøbing Falster) kan I rejse tilbage til 1300-tallets Danmark og både opleve almindelige menneskers hverdag og ridderturneringer. I kan også tage turen på motorvejen og smutte på udflugt til Gavnø Slot og BonBonLand.

I kommer kort sagt aldrig til at kede jer – men husk nu også at nyde den dejlige strand 

Fantastisk strand og gode udflugtsmuligheder. Det var garanteret ikke vores sidste ferie i et sommerhus i Sildestrup.

Dejligt tæt på vandet, og på indkøbsmuligheder.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sildestrup

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Sildestrup? Så skal du booke familiens feriehus Sildestrup på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Sildestrup.

Lej sommerhus Sildestrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Sildestrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sildestrup eller den feriebolig Sildestrup som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sildestrup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sildestrup. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.