Del
Vælg mellem 79 sommerhuse
Emne nr.: 103-M13015

Når I lejer et sommerhus ved stranden, vil der ikke alene være nem adgang til at slappe af på et håndklæde i det varme sand. I får også nem mulighed for at gå en tur ved vandet om aftenen og nyde den flotte udsigt.

I vælger selvfølgelig selv, hvordan I vil anvende tiden i jeres sommerhus. Alle muligheder er på bordet. Det er naturligvis helt op til jer, om det primært er oplevelser og udflugter eller ren afslapning i sommerhuset, I foretrækker.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ferieområdet Sildestrup er et af de smukkeste og mest populære ferieområder i Danmark. Her frister Falsters kilometerlange strande, et naturskønt landskab og mange seværdigheder.

Lystfiskere kan især nyde deres ferie i Sildestrup, da både Østersøkysten, Guldborgsund, Grønsund, Storstrømmen og regionens fiskesøer tilbyder ideelle forhold.

Tag jer også tid til at besøge de talrige keramikværksteder og glaspusterier, der fører tilbage til en lang kunsthåndværkertradition.

Travbanen i Nykøbing Falster, der kendetegnet ved sine vidunderlige omgivelser, er en skønt udflugtsmål for familier, der tilbringer deres ferie i Sildestrup.

Der er garanteret afveksling i ferieområdet Sildestrup, hvor der både er en ridestald, gokartbane, golfbane, bowlingcenter, minigolfbane samt en petanquebane.

Prisgaranti - sommerhus sildestrup strand

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du med det samme booke online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus sildestrup strand

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus sildestrup strand", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.