Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Emne nr.: 130-K20615

I afgør naturligvis selv, hvordan I vil bruge tiden i det sommerhus I har udvalgt. Alt kan lade sig gøre. Det er helt op til jer, om det først og fremmest er oplevelser og udflugter eller ren og skær afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Det kan være en dyr fornøjelse at holde ferie, og derfor giver det ro at kunne leje et sommerhus til en billig pris. Det giver jer flere penge til ferieoplevelser, når I ankommer til Gedser.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Tilbring den mest værdifulde tid på året i et attraktivt sommerhus i Gedser på Falster.

Vest for Gedser ligger marinaen ved Goldbergsund, der blev indviet i 1979. Under et besøg kan I beundre skibene, som kommer ind i og forlader havnen.

Der er vidunderlige strande i Gedser, som inviterer børnefamilier til at bade, solbade og lege i det varme sand.

Gedser er den ideelle ferieby til at tage ud på lange gåture og nyde det smukke landskab og roen.

Et besøg på Det Sorte Geomuseum tager jer bl.a. med ind i en spændende forhistorisk dyreverden. Lad jer blive fascineret af fortidens liv.

Prisgaranti - billigt sommerhus i gedser

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at booke, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - billigt sommerhus i gedser

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "billigt sommerhus i gedser", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.