Fred, ro og lange gåture i flot natur
Del
Vælg mellem 102 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gedser
Sommerhus til 4 personer i Gedser kun 100 m fra stranden, hvor der er udsigt til Rødsand og vindmølleparken. Tæt på Gedser lystbådehavn og ikke langt fra godt fiskevand. Emne nr. 090-42938.
Gedser et fredeligt sommerhusområde på den sydlige del af Falster, ikke langt fra landets sydligste punkt, Gedser Odde. Et godt valg for alle der først og fremmest ønsker at slappe af og nyde naturen og den friske luft.

Sommerhus Gedser – Fred, ro og lange gåture i flot natur

De fleste huse er opført lige syd for Bøtø Plantage, ved Falsters østlige kyst, hvor der ligger en fin sandstrand. Der er fine muligheder for gåture i den flotte natur. De største attraktioner her er fred og ro i flot natur tæt ved havet. Her er ingen aktiviteter og forlystelser lige uden for døren.

En tur til Gedser Odde er et must, på samme måde som Grenen er det når man besøger Skagen. I modsætning til sin nordlige fætter er Gedser Odde dog ikke en flad sandstrand. Tværtimod består Odden af 5-7 meter høje klinter, hvorfra der er en betagende udsigt ud over Østersøen. Om efteråret flyver enorme træk af fugle hen over området ved Gedser Odde.

Neden for klinten ligger ”Sydstenen”, der markerer Danmarks sydligste punkt. En tur til Odden er ikke komplet før I har været nede ved den.
Der er rigtig gode muligheder for gåture blandt træerne i Bøtø Plantage, og selvfølgelig også langs strandkanten. Nyd roen, stilheden, den friske luft og lyden af havets sagte brusen i baggrunden.

Stille og roligt område. Smuk natur.

Et godt sted til en god ferie med afslapning og lange gåture. Vi kommer igen.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Gedser

Vil du og familien have det bedste sommerhus Gedser til den bedste pris? Så book jeres feriehus Gedser på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Gedser i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde netop det feriehus Gedser, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Gedser.

Lej sommerhus Gedser

Hos os er udlejning af sommerhuse Gedser nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gedser eller den feriebolig Gedser som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Gedser

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Gedser. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.