Super strand og masser af familie aktiviteter
Del
Vælg mellem 937 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Bøtø
Dette skønne, rummelige feriehus til 6 personer ligger i Bøtø og dermed centralt i Marielyst, kun 100 m fra en af Danmarks bedste badestrande. Boligarealet er på 112 m². Kort afstand til indkøb og restaurant. Emne nr. 130-K14345
Bøtø er et attraktivt og livligt sommerhusområde på den centrale, østlige del af Falster. Stranden er fantastisk god og meget børnevenlig. Bøtø er et oplagt valg for den aktive børnefamilie, der kræver masser af oplevelser og aktiviteter lige uden for døren.

Sommerhus Bøtø – Super strand og masser af familie aktiviteter

Nem adgang til aktiviteter og indkøbsmuligheder. Golf & Fun Park ligger i området, og byder på et væld af aktiviteter. Besøg også Krokodille Zoo, Middelaldercentret i Nykøbing Falster, Knuthenborg Safaripark eller Gavnø Slot og BonBonLand på Sydsjælland.

Golf & Fun Park er meget mere end almindelig golf. Prøv f.eks. fodboldgolf og frisbeegolf – eller drøn rundt om fodboldgolfbanen på en Segway. For de mindre børn er elbilerne og de veje de må køre på en garanteret succes. Det samme gælder de radiostyrede biler og de bumper boats de kan prøve i et lille bassin.

Krokodille Zoo er faktisk en verdenssensation: Det er nemlig det eneste sted i verden hvor alle verdens 23 arter af krokodiller er samlet på ét sted. Her findes også andre krybdyr som varaner, leguaner og skildpadder samt store kvælerslanger. Stedet er absolut et besøg værd.

Det samme gælder Knuthenborg Safaripark på Lolland samt Middelaldercentret der byder på en lang række sjove og spændende aktiviteter og oplevelser i sommermånederne. Motorvejen gør det desuden nemt at tage til området omkring Næstved, hvor Gavnø Slot og BonBonLand venter med endnu flere oplevelser for hele familien.

Men husk nu også at nyde den dejlige strand ved Bøtø 

Dejligt område. Vi nåede at bade ved den meget børnevenlige strand hele 3 gange.

Skønt område, Golf & Fun Park kan absolut godt anbefales et besøg, vi fik en hel dag til at gå der med vores 5 drenge.

Utrolig dejlig strand og mange seværdigheder i nærheden. Især Knuthenborg og Middelaldercentret var spændende.

Det største udbud af sommerhuse til leje Bøtø

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Bøtø? Så skal du leje jeres feriehus Bøtø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Bøtø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Bøtø, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Bøtø.

Lej sommerhus Bøtø

Hos os er udlejning af sommerhuse Bøtø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bøtø eller den feriebolig Bøtø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bøtø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bøtø. (Se vilkår).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.