Del
Vælg mellem 6 sommerhuse
Emne nr.: 130-K20681

Når I beslutter jer for at leje et sommerhus ved stranden, kan I alle glæde jer til nogle afslappende dage, hvor I kan hygge jer ved vandet.

I afgør naturligvis selv, hvordan I vil benytte tiden i jeres sommerhus. Alle muligheder er på bordet. Det er helt op til jer, om det primært er oplevelser og udflugter eller ren afslapning i sommerhuset, I helst vil have.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Kan I lide at færdes ude i naturen, er Gedesby det helt rigtige sted for jer at holde ferie. Den uberørte natur og hyggelige atmosfære skaber de helt rigtige rammer om en vellykket familieferie.

Kun få kilometer fra Gedesby ligger Gedser. På byens museum kan man opleve mange af de ting, der er fundet på kysten. Det være sig rav, fossiler, forsteninger, insekter m.m.

Krokodillezoo i Eskistrup er et af områdets absolutte højdepunkter for alle, der er fascineret af vilde dyr. I zooen kan man opleve flest forskellige krokodillearter i hele Europa.

Tæt ved ferieområdet Gedesby ligger den nænsomt renoverede Gedesby Mølle. Den hollandske møller er fra 1911 og er stadigt fuldt funktionsdygtig.

I Guldborgsund Zoo kan man opleve knap 100 forskellige dyrearter. Zooen ligger ca. 20 km fra Gedesby og er et skønt udflugtsmål for både børn og voksne.

Prisgaranti - sommerhus gedesby strand

Alle sommerhuse, som udlejes igennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus gedesby strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "sommerhus gedesby strand", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.