Fredelig familiehygge ved en fantastisk strand
Del
Vælg mellem 87 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Gedesby
Dette hyggelige lille sommerhus til 4 personer ligger 500 m fra Gedesby strand på Falsters østkyst. Den dejlige strand strækker sig fra Gedser i syd til Elkenøre i nord, og hører til blandt Danmarks bedste. Emne nr. 121-81-0112
Gedesby er et stille og roligt sommerhusområde som er opført i naturskønne omgivelser på den sydøstlige del af Falster, tæt ved en dejlig sandstrand. Et super godt valg for alle der ønsker sig en ferie med familiehygge, flot natur, frisk luft og en dejlig sandstrand lige uden for døren.

Sommerhus Gedesby – Fredelig familiehygge ved en fantastisk strand

Skoven lige nord for området er super til fredelige gåture – og det samme gælder naturligvis stranden langs Østersøen. Der er ikke nogen forlystelser eller aktiviteter i nærområdet; fred, ro og skøn natur er attraktionerne her.

Få kilometer mod syd markerer en stor sten ved vandet, at man er kommet så langt mod syd som det nu engang er muligt i Danmark. ”Sydstenen” som den hedder, er man så godt som nødt til at se, når man nu er på de kanter. Bag den hæver en stejl klint sig 5-7 meter opefter; fra toppen af den er der en flot udsigt over den blå Østersø.

Et fantastisk område, hvis man ønsker fred og ro. Fantastisk strand.

Nærområdet er stille og roligt, hyggeligt med den lokale mølle hvor man kan lege på legeplads og spise sin med bragte mad.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Gedesby

Vil du være 110 % sikker på at finde det bedste sommerhus Gedesby til den billigst mulige pris? Så bestil familiens feriehus Gedesby på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Gedesby.

Lej sommerhus Gedesby

Hos os er udlejning af sommerhuse Gedesby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gedesby eller den feriebolig Gedesby som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gedesby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når det handler om sommerhusudlejning Gedesby. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.