Med det livlige Marienlyst ved siden af
Del
Vælg mellem 271 sommerhuse
Feriehus med pool i Elkenøre
Luksuriøst feriehus (186 m²) til 12 personer i Elkenøre med pool, spabad og sauna. Dejlig naturgrund, 800 m til vandet. Emnenr. 130-K12395.
Strand- og sommerhusområdet Elkenøre er det mere stille og rolige område af ferieparadiset Marielyst på Sydfalster.

Sommerhus Elkenøre - Med det livlige Marienlyst ved siden af

Sommerhusområdet Elkenøre udgør den nordlige del af det populære feriested Marielyst på Sydfalster. Sandstranden er ikke så bred som de andre strande mod syd, men alligevel ideelle til badning, vandreture eller som udgangspunkt for surfere.

Går man en tur langs vandkanten mod syd kommer man til centrum af den pulserende by Marielyst – en tur på kun 3 km. Her finder man alt hvad hjertet begærer, aktiviteter for ung som gammel! Ydermere er her en golfklub, et feriecenter og meget mere. Mod syd fortsætter naturen over i fuglereservatet på Bøtø Nor og det tilhørende skovområde.

Nord for Elkenøre findes også et grønt landskab, med Østerskovene som tilhører godset Corselitze. En vandretur langs Digestien ved Elkenøre Strand kan varmt anbefales.

Foretrækker man en bytur, ligger Nykøbing/Falster kun 10 km væk. Denne smukke havneby har smukke bindingsværkshuse fra det 16.-18. århundrede samt en klosterkirke fra det 15. århundrede. I byen Sunds kan man se det interessante Middelaldercenter som inviterer til et historisk tilbageblik.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Elkenøre

Vil du og familien have det bedste sommerhus Elkenøre til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Elkenøre på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Elkenøre.

Lej sommerhus Elkenøre

Hos os er udlejning af sommerhuse Elkenøre nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Elkenøre eller den feriebolig Elkenøre som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Elkenøre

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Elkenøre. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.