Aktiv familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 793 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Væggerløse
Dejligt sommerhus til 4 personer med skøn have i Væggerløse på øen Falster i den sydlige del af Danmark. Huset har et boligareal på 70 m² og er renoveret i 2007, Grund areal 1000 m². Der er 700 m til havet. Emne nr. 130-K16159.
Væggerløse er et stort og eftertragtet sommerhusområde ved en af de mest børnevenlige strande på Falster. Væggerløse er et rigtigt godt valg når en super børnevenlig strand og masser af aktiviteter og oplevelser er det der skal til på ferien.

Sommerhus Væggerløse – Aktiv familieferie på første klasse

Området er livligt og spændende, der er nem adgang til indkøb og der venter jer en perlerække af aktiviteter og oplevelser. Tag f.eks. børnene med på safari, til ridderturnering, fodboldgolf og vis dem alverdens krokodiller. Det hele ligger nærmest lige uden for døren.

Giraffer, næsehorn, strudse, aber, tigre, ulve og mange andre eksotiske dyr venter alle der tager på safari i Knuthenborg Safaripark på Lolland. Her venter også førsteklasses legepladser og rolige stunder blandt træer, buske og søer i den gamle, men meget velplejede park omkring godset.

I Middelaldercentret i Nykøbing Falster afholdes der hver sommer turneringer, hvor riddere kæmper med hinanden for at vinde hæder og ære. Der skydes også med store katapulter. I den mere fredelige afdeling viser centret også hvordan en dansk landsby så ud i middelalderen; huse, skibe, husdyr og alt andet er, som det var for mange århundreder siden.

Golf & Fun Park inviterer indenfor til golf på mange forskellige måder, bl.a. fodboldgolf. Her er også flere aktiviteter til mindre børn, så der er lagt op til familiehygge på første klasse i parken. Tag også børnene med til det nærliggende Krokodille Zoo; det er det eneste sted i verden hvor I kan se samtlige krokodillearter under samme tag.

Dejligt ferieområde, masser af aktiviteter og butikker i området.

Lækkert sted og nem adgang til strand og by.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Væggerløse

Vil du være sikker på at finde dit drømme sommerhus Væggerløse til den bedste pris? Så skal du leje jeres feriehus Væggerløse på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Væggerløse for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde præcis det feriehus Væggerløse, som skal danne rammen om jeres ferie Væggerløse.

Lej sommerhus Væggerløse

Hos os er udlejning af sommerhuse Væggerløse nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Væggerløse eller den feriebolig Væggerløse som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Væggerløse

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Væggerløse. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.