Et Eldorado af oplevelser og familiehygge
Del
Vælg mellem 940 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Marielyst
Velindrettet sommerhus i træ til 6 personer i Marielyst, beliggende i et roligt kvarter med minimal færdsel. Til huset hører delvis overdækket terrasse mod vest samt østvendt terrasse. Til den dejlige Marielyst strand er der kun 500 m. Emne nr. 121-82-2112.
Marielyst ligger ved en fantastisk børnevenlig strand, og er det mest populære sommerhusområde på Falster. Marielyst er det oplagte valg for den aktive børnefamilie der både kræver mange oplevelser og en superfin sandstrand.

Sommerhus Marielyst – Et Eldorado af oplevelser og familiehygge

Marielyst er et livligt område med et stort udbud af aktiviteter og oplevelser, som hele familien kan glæde sig til at deles om. Tag f.eks. på safari, se riddere kæmpe mod hinanden, kør på en Segway rundt om en bane hvor andre spiller fodboldgolf – og gå endelig ikke glip af krokodillerne på Falster.

En tur i Knuthenborg Safaripark er en skøn oplevelse. Oplev den afrikanske savannes dyr, f.eks. girafferne der strækker hals for at gnave bladene af træernes grene, næsehorn der trisser rundt for sig selv og meget mere. Ta’ en pause ved en af de suveræne legepladser, og gå en tur blandt parkens høje træer og idylliske søer.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster er slet ikke til at komme uden om, og det handler også om meget andet end datidens ridderturneringer og katapulter. Her tager I nemlig på en rejse 700 år tilbage i tiden for at se, hvordan en dansk landsby så ud dengang, og hvilke husdyr man holdt.

Golf & Fun Park vil med garanti også trække i jer. På det store område kan man spille golf på måder, man næppe havde forestillet sig mulige. Prøv f.eks. fodboldgolf og frisbeegolf, eller kør en tur på en Segway.

Krokodillerne på Falster er også en af de oplevelser, I ikke må snyde jer selv for. Der er mange af dem (faktisk alle de arter der findes i hele verden) – og de lever alle sammen i Krokodille Zoo sammen med skildpadder, slanger og andre krybdyr.

Marielyst er skønt og strandene er helt fantastiske...

Der er helt vidunderligt i Marielyst, det er et rigtig godt feriested. Der er meget at lave og en pragtfuld strand. Leveomkostningerne er ikke store, billig mad og drikke.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Marielyst

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Marielyst til den billigst mulige pris? Så lej jeres feriehus Marielyst på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Marielyst.

Lej sommerhus Marielyst

Hos os er udlejning af sommerhuse Marielyst nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Marielyst eller den feriebolig Marielyst som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Marielyst

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Marielyst. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.