Det naturskønne Nordøstfalster
Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Feriehus til 6 personer i Ore
Nybygget feriehus (141 m²) til 6 personer, beliggende i et roligt område ved Ore. Udsigt over marker, ingen tætte naboer. Spabad. 500 m til vandet. Emnenr. 121-83-2222.
I Ore er der dømt afslappende badeferie. Et besøg i den nærliggende gamle, historiske havneby Stubbekøbing er et must.

Sommerhus Ore - Det naturskønne Nordøstfalster

Det lille sommerhusområde Ore ligger på Nordøstfalster ved Storstrøm og Grønsund, lige overfor øerne Møn og Bogø. Ved siden af Ore ligger byen Stubbekøbing, som har en lille færgehavn med forbindelse til Bogø.

Den lille strand ved Ore er flad med fint sand. Ideelt til familier, der ønsker en afslappende badeferie.

Den nærliggende by Stubbekøbing har 2.300 indbyggere, og er den andenstørste by på Falster. Byen har en lille fiskeri- og lystbådehavn, et motorcykel- og radiomuseum samt en gammel kirke fra år 1200. Stubbekøbing er Danmarks ældste købstad med købstadsrettigheder helt tilbage til 1354, og her findes stadig gamle spændende bygninger.

Det grønne og flade landskab indbyder til vandre- og cykeltur, og er et godt udgangspunkt til at udforske Falster.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Ore

Vil du være sikker på at finde dit drømme sommerhus Ore til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Ore på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af kort tid finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Ore.

Lej sommerhus Ore

Hos os er udlejning af sommerhuse Ore nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ore eller den feriebolig Ore som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ore

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Ore. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.