Alverdens aktiviteter lige uden for døren
Del
Vælg mellem 174 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Idestrup
Sommerhus til 8 personer i absolut topklasse beliggende med udsigt over Østersøen på kæmpe naturgrund i Idestrup. Huset er opført med stråtag og er udstyret med to pejse med gratis brænde. Fra de fleste rum er der havudsigt, der er kun 100 m til stranden. Emne nr. 090-42330.
Idestrup er skønt beliggende sommerhusområde på den østlige del af Falster, ved en dejlig og super børnevenlig sandstrand. Her kommer I til at bo i et livligt område med et bredt udvalg af attraktioner, seværdigheder og oplevelser lige uden for døren.

Sommerhus Idestrup – Alverdens aktiviteter lige uden for døren

Rejs f.eks. tilbage til middelalderen, tag på safari, mød alverdens krokodiller og meget, meget mere. Idestrup er lige sagen for børnefamilier med hang til masser af oplevelser og gang i den.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster er en sjov og spændende rejse tilbage til en by i 1300-tallets Danmark. Se husene, skibene og de dyr, der var almindelige dengang. Oplev også ridderturneringer og følg med når der bliver skudt med katapulter.

Knuthenborg Safaripark på Lolland er nærmest et must. Her kan I se dyr fra hele verden i et stort og flot parkområde, der også byder på kæmpemæssige rhododendronbuske, tårnhøje træer, sjove legepladser og meget mere.

Vidste I at man kan møde alverdens krokodillearter på Falster? Det kan man faktisk, de findes i Krokodille Zoo – og det er det eneste sted i hele verden, at man kan se dem alle sammen. Blandt de øvrige krybdyr på stedet er store kvælerslanger og skildpadder. Stedet er klart en udflugt værd.

Mulighed for rigtig mange aktiviteter i nærområdet - lækkert sted!

Fint område med mange aktiviteter og indkøbsmuligheder.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Idestrup

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Idestrup? Så book jeres feriehus Idestrup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Idestrup for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Idestrup, der skal danne rammen om jeres ferie Idestrup.

Lej sommerhus Idestrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Idestrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Idestrup eller den feriebolig Idestrup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Idestrup

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Idestrup. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster er et skønt feriested, der byder på hele ni dejlige sommerhusområder, vidunderlige badestrande, et sandt Eldorado af aktiviteter og oplevelser – og også på fredelige naturoplevelser i den sydligste del af Danmark.
    Sommerhus til 6 personer på Falster
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.