Spændende seværdigheder på den flade ø
Del
Vælg mellem 386 sommerhuse Destinationer under Lolland
Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
Hyggeligt bindingsværkshus til 6 personer i landlige omgivelser ved Hoby på Lolland. Boligarealet er på 130 m² og huset er renoveret i 2005. Der er 1,5 km til havet. Emne nr. 090-37565.
Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.

Sommerhus Lolland - Spændende seværdigheder på den flade ø

Lige nord for Maribo ligger Knuthenborg Safaripark, Danmarks største herregårdspark og den største af sin slags i Nordeuropa. Parken danner rammen om mange sjove og glade minder for tusindvis af familier.

I Sundby ved Guldborgsund finder man Middelaldercentret, som er en rekonstruktion af en hel by fra middelalderen med havn, turneringsbane og en indgangsbygning. Stedet er blevet en stor turistattraktion og om sommeren afholdes der ridderturneringer og der affyres katapulter.

Af alle søerne på Lolland er Maribosøerne de største og mest attraktive for lystfiskeri. Det flade landskab er desuden ideelt til gå- og cykelture.

Lolland byder på nogle af de typiske fortidsminder for Danmark. Større samlinger findes i Flintingen og Frejlev Skov. Desuden findes her nogle af Danmarks største og velbevarede jættestuer, Kong Svends Høj og Glenthøj.

Ravnsby Bakker er et meget atypisk landskab for Lolland. Området kaldes også for ”de lollandske alper”. Ydermere skal nævnes runestenene, især den der står uden for Tillitse Kirke.

Træd ind i en verden af vilde dyr i Guldborgsund Zoo & Botanisk Have. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor I kan opleve dyrene så tæt på deres naturlige levested som muligt. Ta' på rundtur i Asien og regnskoven, grav efter fossiler i Dinosandkassen og giv den gas på Naturlegepladsen. En dag i zoo er vildt hyggeligt for hele familien!

Stort udbud af sommerhuse til leje Lolland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Lolland til den billigst mulige pris? Så skal du leje familiens feriehus Lolland på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Lolland.

Lej sommerhus Lolland

Hos os er udlejning af sommerhuse Lolland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lolland eller den feriebolig Lolland som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lolland

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Lolland. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Lolland

 • Sommerhus Lolland privat leje

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Lolland privat leje. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-80-1043
 • Sommerhus udlejning sommerhus Lolland

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus udlejning sommerhus Lolland. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 160-F0103
Vis alle artikler om Lolland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.