Vind og vand i centrum
Del
Vælg mellem 46 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Nysted
Moderne 2-etages bindingsværkshus til 6 personer med stråtag i Nysted på Lolland; lyst indrettet og med en boligareal på 100 m². Huset er perfekt til familien, der gerne vil tage et smut på landet på alle tider af året. Emne nr. 121-80-5017.
Den maleriske bugt, det store skovområde Ålholm Hestehave med tilhørende slotspark danner rammen om de idylliske omgivelser i Nysted.

Sommerhus Nysted - Vind og vand i centrum

Nysted er en historisk lille by på Sydøstlolland, nær bæltet til Falster. Den maleriske bugt, det store skovområde Ålholm Hestehave med tilhørende slotspark danner rammen om de idylliske omgivelser i Nysted.

I havet ud for Nysted findes en af de største vindmølleparker i verden. Informationer omkring dette kan fås i Informations- og aktivitetscentret Vindens Verden, som ligger i Nysted Havn i hjertet af byen. Her kombineres natur, vand og by på smukkeste vis med udsigt over Femern Bælt, vindmølleparken og Ålholm Slot.

På havnen hører sejlerne hjemme, og man kan også leje kajakker. Fra Nysted går der mange markerede cykelruter som fører ud i det bakkede landskab, eller langs kysten – Paradisruten på 26 km. Man kan leje cykler hos bl.a. Nysted Strand Camping.

Stranden ved Nysted hedder Skansen og er meget børnevenlig, da der er lavvandet. I ly mellem træer og buske kan man slappe af og nyde aktiviteterne ved strandkanten. Der er en badebro, beach volley og servicefaciliteter.

Skønne udflugtsmål er også Knuthenborg Safaripark eller Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster. Den hyggelige by Nykøbing på Falster ligger ikke langt fra Nysted.

Det største udbud af sommerhuse til leje Nysted

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Nysted til den garanteret laveste pris? Så lej jeres feriehus Nysted på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nysted.

Lej sommerhus Nysted

Hos os er udlejning af sommerhuse Nysted nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nysted eller den feriebolig Nysted som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nysted

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det handler om sommerhusudlejning Nysted. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.