Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Emne nr.: 130-K10525
Emne nr.: 130-K10525

Start dagen med nogle baner i poolen, så du er frisk og klar til flere ferieoplevelser. Når I booker et poolhus, styrer I selv, hvornår pool-området er åbent.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Naturpark Maribosøerne kan udforskes med en kajak eller robåd. Hvis I vil være mindre sportslige, kan I benytte udflugtsbåden Anemonen.

Nysted er en charmerende by til en eftermiddagstur. I de gamle gader finder I originale butikker og ved havnen har I en smuk udsigt over Aalholm Slot.

Monky Tonky Land i Lalandia Rødby byder på fantastiske spil og eventyr for børn fra 0 til 12 år.

En udflugt til øerne Hestø, Fruerø og Præstø i Naturpark Maribosøerne tager jer midt ud i et uberørt sølandskab med et stort antal sjældne fugle.

Den største dinosaur i verden kan beundres i Dinosaurskoven i Knuthenborg Safaripark, nemlig den livagtige kopi af en 47 m lang Patagotitan mayorum. Derudover kan I opleve mange spændende ting fra dinosaurernes tid.

Prisgaranti - poolhus rødby

Når du vælger at leje et poolhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det poolhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - poolhus rødby

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "poolhus rødby", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.