Maritim atmosfære og Lalandia
Del
Vælg mellem 85 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rødby
Sommerhus til 4 personer i Rødby, beliggende på en indhegnet naturgrund i 1. række til vandet. Ved huset er der en sti, som fører til stranden, kun 100 m fra boligen. Området byder på dejlige gåture, hvor man kan nyde den skønne natur og dens rige dyreliv. Emne nr. 090-27678.
Rødby er havnestemning, sjov og badeland samt skønne strande og interessante seværdigheder.

Sommerhus Rødby - Maritim atmosfære og Lalandia

Sommerhusområdet Rødby ligger på Lollands sydspids, tæt på den betydningsfulde færgehavn Rødbyhavn. Herfra sejler der færger til Puttgarden på den tyske ø Femern.

Udover de smukke strande ved Femern Bælt og den maritime atmosfære i Rødby er stedet også kendt for den gigantiske forlystelsespark og badeland Lalandia, med alle former for aktiviteter – især for de yngste. Dertil hører også et større sommerhusområde.

Rødby og omegn er Lollands turistknudepunkt. Her finder man et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og seværdigheder som Knuthenborg Safaripark og Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster.

Eller hvad med en tur til havnebyen Nakskov, den største by på Lolland med 13.200 indbyggere. Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Højbakke Vingård, Sydhavsøernes største vingård i Danmark er bestemt et besøg værdi. Her er en gårdbutik og man har mulighed for en rundvisning med vinsmagning.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Rødby

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Rødby? Så skal du bestille jeres feriehus Rødby på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Rødby.

Lej sommerhus Rødby

Hos os er udlejning af sommerhuse Rødby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rødby eller den feriebolig Rødby som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rødby

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Rødby. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.