Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Emne nr.: 130-K10525
Emne nr.: 130-K10525

Du går aldrig galt i byen, når du vælger at booke et sommerhus med luksus indretning. Med fri adgang til jeres helt egen swimming pool, når som helst det passer jer, venter der mange dejlige timer i hinandens selskab.

Når det er et afvekslende program af oplevelser og tid til at slappe af sammen, der står højest på familiens liste over ønsker til ferien, er der intet, der kommer op på siden af et sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

De bedste tidspunkter at rejse til Rødby er fra juni til september, men maj og september byder også på behagelige dage med mange solskinstimer.

Der er omkring 30 minutters kørsel til Krokodille Zoo i Eskilstrup. Her lever alle 23 kendte krokodillearter samt mange andre reptiler.

Nysted er en charmerende by til en eftermiddagstur. I de gamle gader finder I originale butikker og ved havnen har I en smuk udsigt over Aalholm Slot.

Vind- og vandforholdene omkring Lolland tilbyder fremragende forhold for wind- og kitesurfere. Strandene Holten, Albuen og Kramnitse er de bedste surfersteder nær Rødby.

Limpopoland i Knuthenborg Safaripark er landets største naturlegeplads med talrige attraktioner og en spektakulær vandrutsjebane.

På Hestehovedet strand ved Nakskov finder I landets længste badebro, der fører næsten 200 m ud i vandet. Den let skrånende sandstrand er ideel til familier med små børn.

Prisgaranti - luksus sommerhus rødby

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at booke, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus rødby

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus rødby", er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.