Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 130-K10527

Uanset hvilket sommerhus med luksus indretning du vælger, kan familien glæde sig til nogle dejlige dage sammen. I får jeres helt egen poolafdeling og selvfølgelig også let adgang til de oplevelser, der venter ved Kramnitze.

I vælger selvsagt selv, hvordan I vil bruge tiden i jeres sommerhus. Alle muligheder er åbne. Det er helt op til jer, om det primært er oplevelser og udflugter eller ren og skær afslapning i sommerhuset, I foretrækker.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Med sin herlige maritime atmosfære tiltrækker det hyggelige ferieområde Kramnitze især familier, der ønsker at udforske den naturskønne ø Lolland og tilbringe nogle dejlige timer på stranden.

Under jeres ferie i Kramnitze bør I også besøge nogle af Lollands museer. Det anbefales bl.a. at besøge Lolland-Falster Stiftsmuseum.

Under din ferie i Kramnitze bør du også tage dig tid til at nyde feriebyens fredelige atmosfære og tilbringe en afslappende stund med din elskede.

Ikke langt fra Kramnitze kører der en historisk museumsjernbane til Bandholm i sommermånederne, som ikke kun begejstrer børnene.

Besøg den lille by Rødby, kun 10 km fra Kramnitze, med sine gamle købmandsgårde, smukke havn og gode indkøbsmuligheder, og nyd den hyggelige landsbyatmosfære.

Prisgaranti - luksus sommerhus kramnitse

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus kramnitse

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus kramnitse", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.