Rolige omgivelser tæt på byen Nakskov
Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Vesternæs
Rummeligt sommerhus til 6 personer med spabad, beliggende i rolige omgivelser i Vesternæs på en helt ugenert naturgrund kun 300 m fra vandet. Her er både åben og overdækket terrasse, som indbyder til hyggeligt samvær. Emne nr. 090-33629.
I Vesternæs kan man nyde en afslappende ferie. Har man lyst til lidt forandring så er byen, forlystelsesparken og safari indenfor rækkevidde.

Sommerhus Vesternæs - Rolige omgivelser tæt på byen Nakskov

Vesternæs er et lille sommerhusområde på Vestlolland, syd for havnebyen Nakskov. Ikke langt derfra ligger lagunen Søndernor i smukke omgivelser. Her er et godt sted at observere fugle på træk.

På Lolland findes en række af gode badestrande. Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, er der mulighed for at nyde det i det kæmpe vandland i Lalandia. Af seværdigheder kan nævnes Knuthenborg Safaripark og Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster.

Ikke langt fra Vesternæs ligger Nakskov, den største by på Lolland med 13.200 indbyggere. Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Nakskov har været en del af Danmarks ubetinget største sukkerproduktionsområde, og historien bliver i dag fortalt på Danmarks Sukkermuseum i byen. Historien omkring Nakskov Skibsværft bliver i dag fortalt på Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, der er indrettet i en rød havnebygning med tårnur og fyrtårn.

Nakskov er omgivet af vand, med den lange fjord der strækker sig forbi byen, til inderfjorden hvor den danner en slags sø. Ved udmundingen af fjorden ligger en større campingplads. Fjorden har retning mod Langelandstbæltet og dermed mod øen af samme navn.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Vesternæs

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vesternæs til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres feriehus Vesternæs på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse Vesternæs for enhver pengepung, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Vesternæs, der skal danne rammen om jeres ferie Vesternæs.

Lej sommerhus Vesternæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Vesternæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vesternæs eller den feriebolig Vesternæs som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Vesternæs

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Vesternæs. (Se betingelser).

Vi har et klart mål om til hver en tid at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.