Lystbådehavn, pumpestation og Digestien
Del
Vælg mellem 82 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kramnitse
Skønt sommerhus til 4 personer i Kramnitse, renoveret i 2005. Det ligger på en dejlig beplantet naturgrund med græsplæne i rolige omgivelser på Lolland, kun 500 m til stranden. Emne nr. 121-80-2025.
Kramnitse er en hyggelig lille by, som med sin maleriske havn og digesti emmer at en afslappende atmosfære.

Sommerhus Kramnitse – Afslapning på Sydlolland

Sommerhusområdet i Kramnitse er beliggende på Sydlolland. Området er ideelt til vandre- og cykelture, f.eks. på Digestien. Det 63 km lange dige strækker sig fra Hyllekrog til Albuen. I Kramnitse ligger en idyllisk havn, Kramnitse Havn. Her findes restauranter med en fantastisk udsigt over havet.

På Lolland ligger en række af skønne badestrande. Som ved alle andre strande på Sydlolland er også denne ved Kramnitse afgrænset af et dige, der beskytter baglandet for at blive oversvømmet. Vandsports entusiaster og lystfiskere finder her ideelle betingelser for udøvelse af deres sport.

I Kramnitse findes en pumpestation, der siden 1966 pumper vand væk fra Rødby Fjord, så denne forbliver tør. Det er Nordeuropas største af slagsen.

Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, så ligger badelandet Lalandia kun 15 km væk. Skønne seværdigheder er også Knuthenborg Safaripark (30 km) eller naturparken Maribo Søerne – et paradis for natur- og fugleelskere.

Ikke langt fra Kramnitse (20 km) ligger havnebyen Nakskov, Lollands største by. Hovedattraktionen i byen er den gotiske St. Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. I den gamle by i Nakskov ligger nogle huse fra det 16.-18. århundrede, hvilket giver byen en middelalderlig atmosfære.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Kramnitse

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Kramnitse? Så bestil jeres feriehus Kramnitse på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Kramnitse for enhver pengepung, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Kramnitse, som sikrer jer en afslappet ferie Kramnitse.

Lej sommerhus Kramnitse

Hos os er udlejning af sommerhuse Kramnitse nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kramnitse eller den feriebolig Kramnitse som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kramnitse

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kramnitse. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.