Smuk natur med maleriske Nakskov Fjord indenfor rækkevidde
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Næsby Strand.
Sommerhus til 4 personer ved Næsby Strand, kun 250 m til havet. Huset, som er renoveret i 2008, er beliggende i skønne omgivelser tæt ved skoven. Her er rig mulighed for at gå nogle dejlige ture og nyde roen. Emne nr. 090-28953.
Fredeligt sommerhusområde på Sydvestlolland. Den børnevenlige sandstrand er kendetegnet ved små laguner – især interessant for børn.

Sommerhus Næsby Strand - Smuk natur med maleriske Nakskov Fjord indenfor rækkevidde

Næsby Strand er et mindre sommerhusområde på Lolland, ved overgangen mellem Femern Bælt og Langelandsbæltet, omgivet af skove og marker. De børnevenlige sandstrande er kendetegnet ved deres små laguner, der er dannet mellem klipperne, hvor de små kan plaske rundt i det lave vand.

Til Rødby er der kun få kilometer. Her ligger den gigantiske forlystelsespark og badeland Lalandia, med alle former for aktiviteter for hele familien.

Skønne udflugtsmål er også Knuthenborg Safaripark eller Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster.

Eller hvad med en tur til havnebyen Nakskov, den største by på Lolland med 13.200 indbyggere. Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Ikke langt fra Næsby Strand ligger Søndernor – et naturskønt område med mange trækfugle. De grønne og flade omgivelser er ideelle til vandre- og cykelture.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Næsby Strand

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Næsby Strand til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Næsby Strand på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Næsby Strand.

Lej sommerhus Næsby Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Næsby Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Næsby Strand eller den feriebolig Næsby Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Næsby Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Næsby Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.