Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr.: 090-09796
Emne nr.: 090-09796

Lej et sommerhus til en billig pris og planlæg alle de ekstra ting, I så får råd til at opleve i ferien. Der kan være mange penge at spare - og dem kan I så bruge til flere ferieoplevelser.

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele uforglemmelige ferieoplevelser er inden for rækkevidde. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien hundrede procent jeres egen, og I kan bruge den præcis, som I vil.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Glæd jer til en afslappende familieferie i Nakskov med hyggelige sommerhuse, velholdte strande og unik natur.

I Nakskov havn starter kuttere deres fisketur på Nakskov Fjord, der byder på mange forskellige fisk som f.eks. aborre, gedde, brasen, ål og ørred.

Sandstranden Hestehovedet har blå flag, og byder på landets længste badebro, legeplads, beachvolleybane og sanitære faciliteter.

En tur med postbåde Vesta på Nakskov Fjord er en særlig ferieoplevelse for både unge og gamle. Når kaptajnen uddeler posten, oplever passagererne de små øers skønhed.

Nær Nakskov ligger den familievenlige Hestehovedet strand, som har landets varmeste havvand. Stranden inviterer dig til at bade og bygge sandslotte med dine kære.

Prisgaranti - billige sommerhuse nakskov

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - billige sommerhuse nakskov

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "billige sommerhuse nakskov", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.