Ferie på Vestlolland
Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Nakskov
Moderne indrettet sommerhus til 4 personer ved Nakskov, bygget i 2008. Der er kun 300 m til vandet. Boligareal er på 55 m², og den dejlige naturgrund er 929 m² stor. Emne nr. 160-F0127.
Den hyggelige havneby Nakskov på Vestlolland er kendetegnet ved en maritim atmosfære, en havn og den lange fjord.

Sommerhus Nakskov - Ferie på Vestlolland

Nakskov er den største by på Lolland med 13.200 indbyggere og er beliggende lige ned til Nakskov Fjord. I området omkring byen er der fundet spor efter bondestenalderen. Den nøjagtige dato for grundlæggelsen af byen kendes dog ikke.

I 1266 fik Nakskov købstadsrettighederne. Placeringen for enden af fjorden var et godt udgangspunkt for en havn. Byen blev meget velstående, på grund af den store bestand af sild og i dag har byen et betydningsfuldt skibsværft og sukkerindustri.

Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Nakskov har været en del af Danmarks ubetinget største sukkerproduktionsområde, og historien bliver i dag fortalt på Danmarks Sukkermuseum i byen.

Historien omkring Nakskov Skibsværft bliver i dag fortalt på Nakskov Skibs- og Søfartsmuseum, der er indrettet i en rød havnebygning med tårnur og fyrtårn.

Nakskov er omgivet af vand, med den lange fjord der strækker sig forbi byen, til inderfjorden hvor den danner en slags sø. Ved udmundingen af fjorden ligger en større campingplads. Fjorden har retning mod Langelandstbæltet og dermed mod øen af samme navn.

Stort udbud af sommerhuse til leje Nakskov

Vil du være sikker på at få dit foretrukne sommerhus Nakskov til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Nakskov på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nakskov.

Lej sommerhus Nakskov

Hos os er udlejning af sommerhuse Nakskov nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nakskov eller den feriebolig Nakskov som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nakskov

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nakskov. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.