Gode udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 84 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Dannemare
Idyllisk bindingsværkshus til 6 personer med stråtag, renoveret i 2011, beliggende i Dannemare, tæt på den lille landsby Tillitse. Fra 1. sal er der en pragtfuld udsigt over mark og natur. Det er en stor indhegnet grund, hvor der er mulighed for boldspil og uforstyrret solbadning. Emne nr. 090-27114.
Grønne landområder på Sydvestlolland med skønne strande – det er området omkring Dannemare.

Sommerhus Dannemare - Gode udflugtsmuligheder

Sommerhusområdet i Dannemare ligger på Sydvestlolland. Stranden ved Dannemare Høje er finkornet og børnevenlig, omgivet af små klitter.

Som alle strande på Sydlolland er her opført et dige, som beskytter baglandet mod oversvømmelser. For lystfiskere og vandsportsentusiaster opfylder Lollands sydkyst alle betingelser.

Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, er der mulighed for at nyde det i det kæmpe vandland i Lalandia (15 km). Af seværdigheder kan nævnes Knuthenborg Safaripark (30 km) og Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster.

Ikke langt fra Dannemare (15 km) ligger havnebyen Nakskov, den største by på Lolland med 13.200 indbyggere. Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Højbakke Vingård, Sydhavsøernes største vingård i Danmark er bestemt et besøg værdi. Her er en gårdbutik og man har mulighed for en rundvisning med vinsmagning.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Dannemare

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Dannemare? Så skal du leje familiens feriehus Dannemare på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Dannemare i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Dannemare, som skal danne rammen om jeres ferie Dannemare.

Lej sommerhus Dannemare

Hos os er udlejning af sommerhuse Dannemare nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dannemare eller den feriebolig Dannemare som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dannemare

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Dannemare. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.