Her vejrer det Blå Flag
Del
Vælg mellem 72 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hummingen
Hyggeligt sommerhus i træ til 4 personer, moderniseret i 2006, beliggende på en havegrund i rolige omgivelser ved Hummingen - kun 200 m fra en stor badestrand. Også campingplads, restaurant og bådehavn i nærheden. Emne nr. 121-80-1038.
I områderne omkring Hummingen er det skønt at tage på vandre- og cykelture f.eks. på Digestien.

Sommerhus Hummingen - Her vejrer det Blå Flag

Sommerhusområdet i Hummingen ligger på Sydvestlolland. I nærheden finder man en campingplads, hvor der tilbydes mange aktiviteter.

I områderne omkring Hummingen er det skønt at tage på vandre- og cykelture f.eks. på Digestien. Kun 3 km væk ligger en idyllisk fiskerihavn, Kramnitse Havn. Her ligger restauranter med en smuk udsigt over havet.

På Lolland ligger en række gode badestrande, ligesom i Hummingen. Her vajer det Blå Flag som tegn på kvalitet. Som alle strande på Sydlolland er her opført et dige, som beskytter baglandet mod oversvømmelser. For lystfiskere og vandsportsentusiaster opfylder Lollands sydkyst alle betingelser.

Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, er der mulighed for at nyde det i det kæmpe vandland i Lalandia (15 km). Af seværdigheder kan nævnes Knuthenborg Safaripark (30 km) og Naturpark Maribosøerne – et paradis for naturelskere og fugleentusiaster.

Ikke langt fra Hummingen (17 km) ligger havnebyen Nakskov, den største by på Lolland med 13.200 indbyggere. Byens vigtigste seværdighed er den gotiske Sankt Nikolai Kirke, som blev opført i det 15. århundrede. Nogle dele kan man datere helt tilbage til 1200-tallet. I den gamle bydel findes der stadig huse fra det 16. til det 18. århundrede, som giver stedet en middelalderlig atmosfære.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Hummingen

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Hummingen til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Hummingen på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af få minutter finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hummingen.

Lej sommerhus Hummingen

Hos os er udlejning af sommerhuse Hummingen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hummingen eller den feriebolig Hummingen som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hummingen

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det handler om sommerhusudlejning Hummingen. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Lolland

    Lolland er beliggende i det sydøstlige Danmark og har udover de åbne grønne landskaber også en interessant historie. Omgivelserne er perfekte til vandre- og cykelture.
    Sommerhus til 6 personer i Hoby på Lolland.
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.