Pragtfulde feriedage i Det Sydfynske Øhav
Del
Vælg mellem 647 sommerhuse Destinationer under Langeland
Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
Dejligt bindingsværkshus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland, kun 120 m fra stranden. Spodsbjerg er ideelt til ferie året rundt. Her finder man både den hyggelige turistbådehavn og en børnevenlig badestrand. Endvidere er området ideelt for lystfiskere. Feriehuset er 106 m² stor og der er havudsigt fra 1. sal. Emne nr. 160-E1090.
Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.

Sommerhus Langeland – Pragtfulde feriedage i Det Sydfynske Øhav

Her venter alt lige fra en 10 kilometer lang sandstrand, over et eldorado for lystfiskere til områder hvor ro, fred og stilhed er den største attraktion. Se de vilde heste ved Klise Nor, besøg Langelandsfortet, nyd livet i Rudkøbings atmosfærefyldte gader og meget, meget mere.

I Bagenkop kan I besøge et af øens ældste keramikværksteder; Ulla Keramik. Værkstedet er åbent hele året, og I er velkomne til at kigge med, når de smukke værker fremstilles. I butikken er der et stort udvalg af "Langelandskaber" og "Bagenkopper", unika og brugskunst. Alt er 100% håndarbejde.

Læs mere om de dejlige sommerhusområder på Langeland:

Tranekær - Slot, strande og skønne oplevelser med familien

Tranekær et er mindre sommerhusområde som er beliggende i idylliske omgivelser på den centrale del af Langeland, tæt ved Tranekær Slot. Der er fine strande i området. De naturskønne omgivelser indbyder til gå- og cykelture. Gode muligheder for udflugter til Rudkøbing, de vilde heste på Klise Nor, Langelandsfortet, Valdemars Slot og Svendborg. Et oplagt valg for familier der sætter pris på fred og ro i sommerhuset, men som samtidig ikke vil køre for langt til hyggelige aktiviteter og oplevelser.

Se sommerhuse i Tranekær

Stoense - Flot natur og hyggelige familie udflugter

Stoense er et roligt og flot beliggende sommerhusområde på den nordlige del af Langeland, hvor der findes flere gode strande. Der er rigtig gode muligheder for gåture, og også for lystfiskeri. Mange muligheder for udflugter, oplev f.eks. Tranekær Slot, vilde heste, Langelandsfortet, Valdemars Slot på Tåsinge, den charmerende købstad Rudkøbing og meget mere. Et fint valg for familier der har flot natur og nem adgang til hyggelige aktiviteter og oplevelser øverst på ønskesedlen.

Se sommerhuse i Stoense

Spodsbjerg - Masser af aktiviteter til lands og til vands

Spodsbjerg er et fredeligt og flot beliggende sommerhusområde på den centrale, østlige del af Langeland, ud mod Langelandsbæltet. Der er flere gode strande i området. Fine muligheder for lystfiskeri, f.eks. en stor sø eller havfiskeri med en kutter. De naturskønne omgivelser er som skabt til gåture. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. Rudkøbing, Tranekær Slot, Langelandsfortet og meget mere. Et oplagt valg til familier der elsker at kunne vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Se sommerhuse i Spodsbjerg

Ristinge - Suveræn sandstrand, vilde heste og familiehygge

Ristinge ligger på den sydlige del af Langeland, og er det største sommerhusområde på øen. Her finder I den suverænt bedste strand på hele øen. Ristinge strand er 10 km lang, og er den dejligste og mest børnevenlige sandstrand man kan forestille sig. Langelandsfortet og de vilde heste ved Klise Nor ligger lige i nærheden. Et rigtig godt valg for familier der ønsker en kombination af fred og ro, en super børnevenlig strand og nem adgang til aktiviteter og oplevelser.

Se sommerhuse i Ristinge

Humble - Naturoplevelser på første klasse

Humble er et roligt sommerhusområde i særdeles naturskønne omgivelser på den sydlige del af Langeland. Der er gode fiskemuligheder. Stranden er stenet, men der er en badebro – og ikke langt til den lækre, 10 km lange sandstrand ved Ristinge. Et nærliggende fuglereservat giver plads på første parket til imponerende fugletræk. Fra Ristinge klint er der en fantastisk udsigt. Klise Nor med de vilde heste ligger tæt på området, der også giver gode muligheder for udflugter. Et godt valg når I søger naturoplevelser på første klasse.

Se sommerhuse i Humble

Dageløkke - Fred, ro og afstressende gåture i flot natur

Dageløkke er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde på den nordlige del af Langeland. Der er en lille sø i det naturskønne område og rigtig gode muligheder for gåture. Der er en del sten på stranden. Besøg Tranekær Slot (åbent om sommeren) og parken omkring det (den er åben hele året). Dageløkke er et oplagt valg for alle der først og fremmest søger ro og fred i flot natur tæt ved vandet.

Se sommerhuse i Dageløkke

Hou Strand – Langelands svar på Skagen

Hou ligger helt oppe i toppen af Langeland, og er et pragtfuldt sommerhusområde med nem adgang til dejlige strande og mange muligheder for aktiviteter og udflugter. Fordi området ligger på den nordlige spids af Langeland, og fordi to af øens mest populære badestrande findes her, er Hou også kendt som Langelands svar på Skagen.

Se sommerhuse ved Hou Strand

Stort udvalg af sommerhuse til leje Langeland

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Langeland? Så skal du bestille familiens feriehus Langeland på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Langeland.

Lej sommerhus Langeland

Hos os er udlejning af sommerhuse Langeland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Langeland eller den feriebolig Langeland som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Langeland

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Langeland. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.