Fred, ro og afstressende gåture i flot natur
Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Dageløkke
Kun 300 m fra standen ligger dette dejlige sommerhus til 4 personer i Dageløkke, bygget i 2007, med flot udsigt over marker. Til huset hører en skøn, åben terrasse. Det hele ligger i Dageløkke Feriecenter. Emne nr. 121-75-3022.
Dageløkke er et mindre og meget fredeligt sommerhusområde på den nordlige del af Langeland. Området er et oplagt valg for alle der først og fremmest søger ro og fred i flot natur tæt ved vandet.

Sommerhus Dageløkke – Fred, ro og afstressende gåture i flot natur

Der er en lille sø i det naturskønne område og rigtig gode muligheder for gåture. Der er en del sten på stranden.

Besøg Tranekær Slot (åbent om sommeren) og parken omkring det (den er åben hele året).

I kan gå ind til Lohals ad afmærkede stier, der er anlagt i de naturskønne og afstressende omgivelser der kendetegner den nordlige del af Langeland.

Nyd den levende atmosfære i havnen i sommermånederne, hvor der også er koncerter og dans ved det maritime kulturhus ”Banjen”.

Skøn ø. Fantastisk natur både i syd og nord. Tranekær slotshave kan virkelig anbefales.

Perfekt område til afslapning, men er man til action, eller livligt feriemiljø, skal man ikke tage herhen.

Få et Øhavssti kort inden i går og husk solide sko. Hold øje med skiltene, så I undgår at skulle forcere grupper at store sten ved vandet. Turen fra Dageløkke til Lohals er fantastisk flot.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Dageløkke

Vil du være 110 procent sikker på at finde dit favorit sommerhus Dageløkke til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Dageløkke på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Dageløkke for enhver pengepung, og netop derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Dageløkke, der skal danne rammen om jeres ferie Dageløkke.

Lej sommerhus Dageløkke

Hos os er udlejning af sommerhuse Dageløkke nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Dageløkke eller den feriebolig Dageløkke som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Dageløkke

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Dageløkke. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.