Flot natur og hyggelige familie udflugter
Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Stoense
Sommerhus i træ til 4 personer på en dejlig stor naturgrund i Stoense. Huset ligger kun 200 m fra vandet. Børnevenlige strande, talrige udflugtsmuligheder og godt fiskevand lokker mange familier til Langeland. Emne nr. 130-G10256.
Stoense er et roligt og flot beliggende sommerhusområde på den nordlige del af Langeland, hvor der findes flere gode strande. Et fint valg for familier der har flot natur og nem adgang til hyggelige aktiviteter og oplevelser øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Stoense – Flot natur og hyggelige familie udflugter

Der er rigtig gode muligheder for gåture, og også for lystfiskeri. Mange muligheder for udflugter, oplev f.eks. Stoense Slot, vilde heste, Langelandsfortet, Valdemars Slot på Tåsinge, den charmerende købstad Rudkøbing og meget mere.

Om sommeren kan man få gjort op med eventuelle fordomme om kirkekoncerter. Sommeren igennem lægger Stoense Kirke nemlig rum til en række koncerter med internationale topnavne indenfor klassisk musik. Besøg Potteriet i Stoense som laver hånddrejet keramik, og find en unik souvenir.

Stoense Slot fra 1200-tallet med museet (rundvisning om sommeren) og den smukke slotspark er et andet oplagt udflugtsmål. Det samme gælder de 690 karakteristiske hathøje, som stammer fra istiden, på det sydlige Langeland. Hernede kan man også hilse på de cirka 60 vilde heste på Klise Nor samt finde nogle af de 16 ”bøller”, som findes overalt på Langeland. Blandt dem er Tullebølle og Ertebølle; små idylliske landsbyer.

Øhavsstien til Lohals fra Stoense Havn er værd at prøve. Der er gode løberuter i området.

Skøn strand, især ved Ristinge, rigtige gode muligheder for gåture, fin skiltning på stierne. Fjord & Bælt i Kerteminde eller Naturama i Svendborg kan absolut anbefales til alle børnefamilier.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Stoense

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Stoense? Så bestil familiens feriehus Stoense på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Stoense i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Stoense, som skal danne rammen om jeres ferie Stoense.

Lej sommerhus Stoense

Hos os er udlejning af sommerhuse Stoense nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stoense eller den feriebolig Stoense som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stoense

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Stoense. (Se reglerne).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.