Skønne feriedage i Langelands svar på Skagen
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus til 7 personer i Hou
Charmerende feriehus til 7 personer beliggende i 2. række til vandet i Hou på den nordligste spids af Langeland, og kun 30 m til stranden. Området er ideelt, hvis man ønsker fred og ro i ferien. Stranden ved Hou er børnevenlig og her er samtidig gode muligheder for lystfiskeri. Emne nr. 084-M67395.
Både Hou strand og Nordstranden er fine og børnevenlige strande. Hou er et oplagt valg for alle der nyder at dase på stranden, samtidig med at der ikke skal køres alt for langt efter aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Hou Strand – Langelands svar på Skagen

Hou ligger helt oppe i toppen af Langeland, og er et pragtfuldt sommerhusområde med nem adgang til dejlige strande og mange muligheder for aktiviteter og udflugter. Fordi området ligger på den nordlige spids af Langeland, og fordi to af øens mest populære badestrande findes her, er Hou også kendt som Langelands svar på Skagen.

Ligesom det er en oplevelse at gå på Grenen nord for Skagen, er det også en oplevelse at gå en tur langs stranden på den nordlige del af Langeland. På den østlige side kommer I forbi den stejle Franke Klint og det firkantede Hou Fyr. Det blev opført i 1893, men er stadig i fuldt vigør.

Lystfiskere har kronede dage på denne del af Langeland. Ta’ fiskestængerne med og glæd jer til at hygge jer sammen med børnene. Der er fine muligheder for kystfiskeri, men prøv også den nærliggende Spodsbjerg Lystfiskersø. I kan også tage på havfiskeri; det foregår fra havnen i Lohals.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Hou Strand

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Hou Strand til den garanteret billigste pris? Så bestil familiens feriehus Hou Strand på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hou Strand.

Lej sommerhus Hou Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Hou Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hou Strand eller den feriebolig Hou Strand som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hou Strand

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Hou Strand. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.