Masser af aktiviteter til lands og til vands
Del
Vælg mellem 104 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg
Energivenligt og lyst indrettede sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg, som ligger på en skøn havegrund - kun 170 m fra vandet. Moderne udstyr, familievenligt område på Langeland. Emne nr. 121-75-2022.
Spodsbjerg er et fredeligt og flot beliggende sommerhusområde på den centrale, østlige del af Langeland, ud mod Langelandsbæltet. Et oplagt valg til familier der elsker at kunne vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Spodsbjerg – Masser af aktiviteter til lands og til vands

Der er flere gode strande i området. Fine muligheder for lystfiskeri, f.eks. en stor sø eller havfiskeri med en kutter. De naturskønne omgivelser er som skabt til gåture. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. Rudkøbing, Tranekær Slot, Langelandsfortet og meget mere.

En af strandene i området ligger ved lystbådehavnen i Spodsbjerg, nummer to syd for byen er bred og børnevenlig, mens den tredje er blandt landets bedste. Det er Ristinge Strand: en 10 kilometer lang strand med hvidt sand og rent, lavt samt børnevenligt vand.

Langeland er generelt et suverænt sted for lystfiskere, og Spodsbjerg er bestemt ingen undtagelse. Her findes nemlig Spodsbjerg Lystfiskersø; 20.000 kvadratmeter saltvand kun 50 meter fra havet. Der er også mulighed for at tage på havfiskeri med en kutter og selvfølgelig for at fiske inde fra kysten.

Blandt andre seværdigheder er den 700 år gamle købstad Rudkøbing med den gamle skudehavn, Tranekær Slot (rundvisning om sommeren) Langelandsfortet, de vilde heste ved Klise Nor, Naturama i Svendborg, Valdemars Slot på Tåsinge og meget, meget mere.

Gode fiskemuligheder samt udflugtsmål nok til en uge.

Godt område til lystfiskeri og gåture. Mange små seværdigheder som man let kan køre til.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Spodsbjerg

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Spodsbjerg? Så bestil familiens feriehus Spodsbjerg på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Spodsbjerg.

Lej sommerhus Spodsbjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Spodsbjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Spodsbjerg eller den feriebolig Spodsbjerg som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Spodsbjerg

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Spodsbjerg. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.