Naturoplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 213 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Humble
Rummeligt feriehus til 4 personer beliggende i landlige omgivelser syd for Humble og tæt ved sommerhusområdet Bukkemose på Sydlangeland. Huset er nabo til Langelands golfbane og er dermed oplagt for dem, der ønsker en aktiv ferie. Emne nr. 084-M67375.
Humble er et roligt sommerhusområde i særdeles naturskønne omgivelser på den sydlige del af Langeland. Der er gode fiskemuligheder. Et godt valg når I søger naturoplevelser på første klasse.

Sommerhus Humble – Naturoplevelser på første klasse

Stranden er stenet, men der er en badebro – og ikke langt til den lækre, 10 km lange sandstrand ved Ristinge. Et nærliggende fuglereservat giver plads på første parket til imponerende fugletræk.

Fra Ristinge klint er der en fantastisk udsigt. Klise Nor med de vilde heste ligger tæt på området, der også giver gode muligheder for udflugter.

Der er mange muligheder for udflugter. Besøg f.eks. Langelandsfortet, Tranekær Slot (rundvisning om sommeren), den charmerende købstad Rudkøbing, Valdemars Slot på Tåsinge og Naturama i Svendborg.

Fuglereservatet er virkelig spændende, særlig ved aftenstid, hvor fuglene søger til søerne.

Naturoplevelsen med fugletræk er i høj klasse.

Dejlig afstand til både Ristinge Havn, Klinten og ikke mindst Hesselbjerg Strand. Vi havde et godt udgangspunkt for ture i mange retninger.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Humble

Vil du være 110 % sikker på at finde dit favorit sommerhus Humble til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Humble på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Humble.

Lej sommerhus Humble

Hos os er udlejning af sommerhuse Humble nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Humble eller den feriebolig Humble som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Humble

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Humble. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.