Slot, strande og skønne oplevelser med familien
Del
Vælg mellem 202 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Tranekær
Hyggeligt og pænt renoverede bindingsværkshus 'Dukkehuset' til 4 personer i Tranekær området. Huset er indrettet i romantisk stil i matchende farver og med synlige loftsbjælker. Der er kort afstand til strandene ved Snøde. Emne nr. 160-E1022.
Tranekær et er skønt sommerhusområde som er beliggende i idylliske omgivelser på den centrale del af Langeland, tæt ved Tranekær Slot. Et oplagt valg for familier der sætter pris på fred og ro i sommerhuset, men som samtidig ikke vil køre for langt til hyggelige aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Tranekær – Slot, strande og skønne oplevelser med familien

Der er fine strande i området. De naturskønne omgivelser indbyder til gå- og cykelture. Gode muligheder for udflugter til Rudkøbing, de vilde heste på Klise Nor, Langelandsfortet, Valdemars Slot og Svendborg.

Tranekær Slot, der blev opført i 1200-tallet, ligger højt på en banke med udsigt over Tranekær By og Nordlangeland. Om sommeren kan man komme på rundvisning på slottet, der bebos af slægten af Ahlefeldt-Laurvig, mens den smukke slotspark er åben året rundt.

Nordlangeland præges af en smuk natur, som man kan opleve på en gåtur på Øhavsstien, som fører gennem Korsebølle Skov og Åsø Skov og ud til Helletofte og Emmerbølle Strand. Den 700 år gamle købstad Rudkøbing har en charmerende gammel bymidte, som præges af smalle gader med toppede brosten og bindingsværkshuse.

De vilde heste, der holder til på Klise Nor på det sydlige Langeland er klart en udflugt værd. Hernede finder man også Langelandsfortet, et museum med udstillinger om Den Kolde Krig, og herregården Skovsgaarden. Søfartsbyen Svendborg og Valdemars Slot på Tåsinge er også oplagte udflugtsmål.

Total dejligt område, de lokale er venlige og sælger friske grøntsager og frugt. Dejlig strand hvor børnene hyggede sig og mændene fiskede hornfisk til den store guldmedalje. Mange dejlige gå ture i skove og ved stranden, kanon hyggeligt med tætte huse og træer ned til stranden. Dejlig tæt på indkøb og vi var heldige at Søs Fenger sang til frikadellefesten i Lohals. Vi var i Bagenkop til havnefest hvor Lis Sørensen sang pragtfuldt. Svendborg er også et besøg værd og Rudkøbing frem for alt en dejlig by med billig indkøbsmuligheder dejlig tur ved havnen og midtbyen. De vilde heste, Tranekær Slotspark og slottet er selvfølgelig også et besøg værd.

Vi badede flere gange dagligt på Emmerbølle strand. SUPER.... Spændende med rundvisning på Tranekær slot.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Tranekær

Vil du være helt sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Tranekær til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Tranekær på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Tranekær.

Lej sommerhus Tranekær

Hos os er udlejning af sommerhuse Tranekær nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tranekær eller den feriebolig Tranekær som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Tranekær

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Tranekær. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de pragtfulde ferieperler der findes i det charmerende Sydfynske Øhav – og det er også den eneste af øerne der er broer til. Der findes flere skønne sommerhusområder på Langeland, som hver især har sit særpræg.
    Sommerhus til 4 personer i Spodsbjerg på Langeland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.