Bred palette af ferieoplevelser
Del
Vælg mellem 88.976 sommerhuse Destinationer under Tyskland
Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.
Lejlighed til 2 personer beliggende i et lejlighedskompleks i udkanten af skoven, på en solrig sydvendt skråning, med fantastisk udsigt over Todtmoos og Wehratal. Med sit milde klima, tilbyder Todtmoos selv i efteråret noget for enhver smag. Nyd morgenmaden eller aftensmaden på den solrige terrasse eller altan. Emne nr. 207-DSW02040UYYYO.
Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!

Sommerhus Tyskland – Bred palette af ferieoplevelser

Tyskland byder på mange spændende ferieoplevelser. Landet strækker sig fra Nordsøen og Østersøen i nord, til Alperne i syd og har 16 delstater, hver med deres eget præg. Fra det nordligste punkt i List på øen Sild ved den danske grænse og til det sydligste punkt ved Oberstdorf i Alperne ved Østrig er afstanden godt 850 km, og fra den østligst beliggende by Görlitz ved den polske grænse til det vestligste punkt ved grænsen til Holland er der ca. 600 km.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft en afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine 83 millioner indbyggere det folkerigeste i EU.

Den nordlige tredjedel af Tyskland ligger i det nordeuropæiske lavland og består hovedsageligt af et fladt landskab, som nogle af Nordeuropas største floder løber igennem. Langs Nordsøkysten mellem Holland og Danmark er landskabet præget af marskområder med et væld af diger. Mod Østersøen er kystområdet væsentlig mildere.

Længere mod syd, i Midttyskland, hæver det tyske mellemhøjland, Mittelgebirge, sig med højder på over 500 meter og enkelte bjerge op til 1500 meters højde. Skiferbjerge langs Rhinen mod vest, Vogelsberg og Rhön i Midttyskland, samt Sudeterbjergene mod øst vidner om vulkansk aktivitet i fortiden. Helt mod syd rejser de tyske alper sig med Zugspitze (2.962 meter) som højeste punkt.

Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder, der gennemskærer landskabet. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Man kan nyde vandreture og eller tage på skiferie, opleve søerne eller kyststrækninger, som indbyder til svømning, dykning, sejlads, og andre former for vandsport eller fiskeri.

Tag til Berlin på en storby ferie, der samtidig giver mulighed for at opleve alle facetter af den spændende hovedstad. Her findes imponerende bygninger fra alle de centrale perioder af Tysklands omtumlede historie, eller man kaster sig ud i shopping, caféliv, klubber, teatre og meget, meget mere.

Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Tyskland

Vil du være 110 procent sikker på at finde det bedste sommerhus Tyskland til den garanteret laveste pris? Så skal du leje familiens feriehus Tyskland på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Tyskland.

Lej sommerhus Tyskland

Hos os er udlejning af sommerhuse Tyskland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tyskland eller den feriebolig Tyskland som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tyskland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tyskland. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Tyskland

  • Skiferie Tyskland

    Der er mange muligheder for at stå på ski i Tyskland. Mange besøger skisportsstederne i de tyske Alper, som Berchtesgaden eller Garmisch-Partenkirchen. Men også i det nordlige Tyskland, i Harzen, og i Østtyskland kan man holde en fin vinterferie.

Inspiration

Vis alle