Kulturelle hotspots og lidt af Harzen
Del
Vælg mellem 1.149 sommerhuse
Feriehus til 2 personer i Sachsen Anhalt
Hyggeligt indrettet feriehus (anneks) til 2 personer i Stiege, Sachsen-Anhalt, beliggende på en skråning, fælles grund. Renoveret i 2010, med hundegård. Flere aktivitetstilbud i nærheden, bl.a. fiskeri, ski. Emne nr. 136-DAN193.
Vin, hygge, slotte, borge, maleriske landskaber – det er derfor turisterne besøger områderne ved Mosel, hvor der festes mange gange i sammenhæng med vinhøsten.

Sommerhus i Sachsen-Anhalt – Kulturelle hotspots og lidt af Harzen

Landskabet i delstaten Sachsen-Anhalt er hovedsageligt fladt, men i sydvest findes en del af Harzen bjergene, herunder deres højeste punkt, Brocken, som danskerne kender som Bloksbjerg.

Regionens hovedstad er Magdeburg, der er bygget i smukke omgivelser på begge sider af den store flod Elben. I middelalderen var Magdeburg en af de største og vigtigste byer i Europa. Byen blev berømt i hele Europa, da en teolog ved navn Martin Luther i 1500-tallet talte dunder imod den katolske kirke herfra.

Delstatens største by er Halle, der ikke alene er kendt for ’Hallorenkugeln’, lækkerier fra Tysklands ældste chokoladefabrik. Fra Giebichenstein Slot er der således en betagende udsigt over Saale floden, som Halle er bygget omkring. Her kan man også opleve den berømte komponist Georg Friedrich Händels barndomshjem, der nu er omdannet til museum. Han fik stor indflydelse på senere mestre som Haydn, Mozart og Beethoven – og selv om han levede det meste af sit liv i London, afholder Halle hvert år en festival til hans ære.

En anden spændende by er Dessau, som er opført dér, hvor Mulde floden løber ud i Elben. Byen er berømt for arkitektskolen Bauhaus, der kom til i 1925. Flere historiske bygninger i Bauhaus stil er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturarv. Det samme gælder Dessau-Wörlitzer Gartenreich, en stor park, der er en spændende blanding af hollandsk og engelsk havekunst.

Ved floderne Saale og Unstrut i den sydlige del af delstaten med vindistriktet Saale-Unstrut, ligger byerne Zeitz, Naumburg (Saale), Weißenfels og Freyburg, som alle er et besøg værd.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Sachsen-Anhalt

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sachsen-Anhalt til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Sachsen-Anhalt på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Sachsen-Anhalt.

Lej sommerhus Sachsen-Anhalt

Hos os er udlejning af sommerhuse Sachsen-Anhalt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sachsen-Anhalt eller den feriebolig Sachsen-Anhalt som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sachsen-Anhalt

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det handler om sommerhusudlejning Sachsen-Anhalt. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.