Brødrene Grimms eventyr og minebyen Goslar
Del
Vælg mellem 13.046 sommerhuse
Lejlighed til 3 personer i ferieparken EVE Resort & Spa, Haren.
Smagfuld indrettet lejlighed til 3 personer i ferieparken EVE Resort & Spa, med golfbane, wellness- og sportsområde. Ferieparken ligger i grønne områder, omgivet af vand. Til centrum af Haren er der 2 km og til fritidscentret "Schloss Dankern" er der 1,5 km. Emne nr. 253-HAR200.
Her ligger det kuperede terræn Weserbergland, hvor brødrene Grimms berømte eventyr foregår. Her findes også en del af Harzen og den berømte mineby Goslar, der af UNESCO er anerkendt som en del af verdens kulturarv. Besøg minerne i Rammelsberg, hvor man fandt enorme mængder sølv.

Sommerhus Niedersachsen – Brødrene Grimms eventyr og minebyen Goslar

Niedersachsen, der er Tysklands næststørste delstat, grænser til Nordsøen, flere andre delstater og Holland. Tysklands mindste delstat, Bremen, består af to enklaver, der er omgivet af Niedersachsen. Regionen er derfor også en central del af Tyskland.

Delstaten er kendt som ’Golflandet’ på grund af de mange baner, der findes her. Den nordlige del af regionen er flad, men mod syd ligger det kuperede terræn Weserbergland, hvor brødrene Grimms berømte eventyr foregår. Her findes også en del af Harzen bjergkæden og den berømte mineby Goslar, der af UNESCO er anerkendt som en del af verdens kulturarv.

Delstatens hovedstad er Hannover, der ligger ved Leine floden. Hannover er en af de vigtigste byer i det nordlige Tyskland, og er især kendt for store, internationale messer. Den årlige’ Schützenfest’ tiltrækker bueskytter fra hele verden, og det samme er tilfældet for den årlige oktoberfest i Hannover, der er den næststørste i verden.

Mod nord byder den lange kystlinje på gode muligheder for badeferie og vandsport, mens der findes kursteder og wellness centre i hele regionen.

I syd, ved foden af Harzenbjergene, ligger den smukke by Goslar. Den blev grundlagt i 900-tallet, efter at man havde fundet sølv i det nærliggende Rammelsberg (636 m). De første minegange blev gravet ind i bjerget, der snart bragte stor rigdom til byen. I det 11. århundrede var velstanden blevet så stor, at Goslar fik kejserlig status – og der blev opført et palads i byen, der tjente som kejserens sommerresidens.

Rådhuset, der stammer fra 1500-tallet er ligeledes et imponerende og meget velbevaret bygningsværk – men den helt store attraktion er minerne i Rammelsberg. Der brydes ikke længere malm i bjerget, hvor et museum nu fortæller historien om mere end 1000 års minedrift.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Niedersachsen

Vil du også nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Niedersachsen? Så book familiens feriehus Niedersachsen på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Niedersachsen i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Niedersachsen, som skal danne rammen om jeres ferie Niedersachsen.

Lej sommerhus Niedersachsen

Hos os er udlejning af sommerhuse Niedersachsen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Niedersachsen eller den feriebolig Niedersachsen som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Niedersachsen

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Niedersachsen. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.