Dramatiske bjerge, attraktive gamle byer
Del
Vælg mellem 2.526 sommerhuse
2-værelses lejlighed i Braunlage.
2-værelses lejlighed 50 m³ til 2 personer på 1. sal med skråvægge. Lejligheden ligger på en lille bakke, i "Villa Brockenhexe" kun 1,5 km fra centrum af Braunlage. Emne nr. 305-DE3389.125.1.
Harzen byder på dramatiske bjerge, skove og søer ligger hyggelige og charmerende middelalderbyer som Goslar, Bad Harzburg og Wernigerode. Flotte naturoplevelser kan kombineres med en aktiv ferie: Fra rolige vandreture i bjergene til ture med mountainbike.

Sommerhus Harzen – Dramatiske bjerge, attraktive gamle byer

Harzen, der er Tysklands nordligste bjergområde, rejser sig vildt og imponerende over det flade landskab.

Området blev helt op i Middelalderen kaldt Hardt (= Bjergskov). Bjergmassivet er den nordligste del af de tyske Mittelgebirge og omfatter samtidig de højeste bjerge i Nordtyskland. Bloksbjerg er med sine 1.142 m over havet det højeste punkt i Harzen, og det hed sig fra senmiddelalderens tid om bjerget, at det var heksenes festplads på Valborgsaften (den 30. april).

Harzen byder på dramatiske bjerge, skove og søer ligger hyggelige og charmerende middelalderbyer som Goslar, Bad Harzburg og Wernigerode. Flotte naturoplevelser kan kombineres med en aktiv ferie: Fra rolige vandreture i bjergene til udfordrende klatring på de stejleste klippesider eller dejlige ture med mountainbike. Udforsk den smukke Nationalpark Harz, der byder på masser af skønne naturoplevelser.

UNESCO har sat nogle af de attraktive gamle bykerner i Harzen på deres liste over verdens kulturarv, såsom Goslar, Harzens hovedstad med en fortid som kejsersæde, og Quedlinburg med sine mange fredede bindingsværkshuse.

Trange dale, dybe skove og bjergtoppe med forunderlig udsigt er en vigtig del af oplevelserne i Harzen, men her er også kønne småbyer, imponerende borge og slotte, pludrende bække, bølgende enge og brusende vandfald - et vidunderligt landskab!

Det største udvalg af sommerhuse til leje Harzen

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Harzen? Så lej jeres feriehus Harzen på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Harzen for enhver pengepung, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Harzen, der skal danne rammen om jeres ferie Harzen.

Lej sommerhus Harzen

Hos os er udlejning af sommerhuse Harzen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Harzen eller den feriebolig Harzen som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Harzen

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Harzen. (Se betingelser).

Vi har et helt klart mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.