Historisk vingesus i sprudlende metropol
Del
Vælg mellem 105 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i hjertet af Berlin.
Lejlighed til 2 personer i hjertet af Berlin, mellem det verdensberømte Brandenburger Tor og Potzdamer Platz. Boulevarden Unter den Linden og Rigsdagen ligger inden for gåafstand. Lige uden for døren finder I også mange gode restauranter, cafeer, supermarkeder, bagerier, butikker m.m. Der er nemt adgang til metro, tog og busser. Berlin er en by, der vil fascinere jer med sine smukke bygninger og unikke historie. Emne nr. 354-DE-10117-01.
I Berlin får man alle muligheder for at holde en spændende storby ferie. Her findes et væld af kulturelle tilbud, museer, udstillinger, cafeer og butikker. Brandenburger Tor, Rigsdagsbygningen, resterne af Berlin Muren og meget, meget mere. Oplev Berlins specielle atmosfære og historie.

Sommerhus Berlin – Historisk vingesus i sprudlende metropol

I midten af Brandenburg ligger den pulserende tyske hovedstad, Berlin, der er en selvstændig delstat. En af byens største attraktioner er Brandenburger Tor, der i mange år var et symbol på delingen af byen. Den blev imidlertid åbnet i slutningen af 1989, hvorved den smukke bymidte igen fik lov at vokse sammen.

Ganske få minutters gang fra byporten flyder Spree dovent igennem Berlin, og ved dens bredder ligger den imponerende Rigsdagsbygning. Et must: Se delene af den berømte Berlinmur, som stadigvæk kan findes flere steder i millionbyen.

I Berlin får man alle muligheder for at holde en spændende storby ferie. Her findes et væld af kulturelle tilbud, museer, udstillinger, cafeer og butikker.

Oplev Berlins specielle atmosfære og historie på nærmeste hold. Det er nemmest at skaffe sig et overblik over byen, hvis man bruger de praktiske sightseeing-busser, som tøffer igennem metropolen og forbi de mest kendte seværdigheder.

Man passerer den store park Tiergarten, ’Guld-Else’, den stolte gyldne engel på søjlen ’Siegessäule’ og kører igennem regeringskvarteret med det kæmpe store ’Bundeskanzleramt’, hvor Tysklands politiske leder residerer. Bussen stopper også ved mange fremtrædende punkter i det tidligere Østberlin: Gendarmenmarkt, Friedrichstrasse, Unter den Linden, Museumsinsel eller ved TV-tårnet på Alexanderplatz.

Gå selv på opdagelse i de hippe bydele Prenzlauer Berg, Kreuzberg eller Frierichshain. Om aften kan man spise på hyggelige restauranter i Hackesche Höfe, et kompleks af otte sammenhængende indre baggårde, der er beliggende i bydelen Berlin Mitte.

Det siger vores gæster om Berlin:

”Her er noget nyt lige ved siden af noget gammelt. Der er bare en fantastisk atmosfære, og priserne er gode!” fortæller Joan og Mikael fra Brønshøj.

Det største udbud af sommerhuse til leje Berlin

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Berlin til den garanteret billigste pris? Så book jeres feriehus Berlin på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Berlin.

Lej sommerhus Berlin

Hos os er udlejning af sommerhuse Berlin nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Berlin eller den feriebolig Berlin som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Berlin

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Berlin. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Tyskland

    Tysklands natur er mangfoldig: Smukke tætte skove og maleriske floder. Vindistrikterne ved Mosel eller Rhinen. Berlin og andre storbyer. Tyskland bugner også af historie, kunst og kultur – om det er museer, slotte, monumenter, katedraler, festivaler – der er det hele!
    Lejlighed til 2 personer i Todtmoos.